Skip to main content
 • Specialist in
  opklapbedden & bedkasten
 • Boxspring & matrassen
  Nederlands fabricaat
 • Prachtige showroom
  in Schijndel (45 minuten van Utrecht)
 • Gratis bezorging & montage NL & BE
  Kosteloos afvoeren oude matras

Lekker thuiswerken? Deze vijf tips helpen je!

Lekker thuiswerken?

Veel mensen ontkomen er in deze tijd niet aan: thuiswerken. Maar thuiswerken is niet alleen een ‘must’, het kan ook een hele prettige en comfortabele manier van werken zijn. Zeker met deze vijf tips!

1. Aparte ruimte

Zorg voor een aparte ruimte. Ga niet aan de keukentafel zitten als je kinderen daar ook rondrennen of je buurvrouw spontaan binnen komt lopen. Door een aparte ruimte te kiezen, zorg je ervoor dat je rustig kunt werken en niet wordt afgeleid.

2. Combineer werk- en logeerkamer

Bespaar ruimte: combineer je werkkamer met je logeer- of slaapkamer. Door gebruik te maken van een opklapbed met bureau, heb je dagelijks beschikking over een bureau, terwijl je de ruimte ’s avonds eenvoudig omtovert tot logeer- of slaapkamer. Bij de Beddenwinkel vind je goede bureau-bedkasten. Hulp nodig? Wij adviseren je graag!

3. Ergonomische werkplek

Zorg voor een ergonomisch verantwoorde werkplek. Kies een goede stoel, een goede bureauhoogte, zorg voor voldoende licht en voldoende zuurstof in de ruimte.

 

4. Opgeruimde ruimte

Zorg voor een opgeruimde ruimte. Dat geeft rust tijdens het werken. Heb je aan het eind van de dag geen zin om je bureau leeg te halen? Sommige bedkasten bieden de mogelijkheid om je bureau met al je werkspullen erop in te klappen. Opgeruimd staat netjes!

 

5. Werkplek matchen met interieur

Laat je werkplek matchen met je interieur. Kies de gewenste kleuren en stijl, en creëer een prettige sfeer door foto’s en planten neer te zetten. Met onze 3D-beelden geven wij je graag een realistisch voorproefje van hoe je ruimte eruit gaat zien.

Meer tips of informatie over onze opklapbedden met bureau?
Ga naar: https://www.debeddenwinkel.nl/thuiswerken/ of loop eens binnen!
Thuiswerken