Skip to main content
 • Specialist in
  opklapbedden & bedkasten
 • Boxspring & matrassen
  Nederlands fabricaat
 • Prachtige showroom
  in Schijndel (45 minuten van Utrecht)
 • Gratis bezorging & montage NL & BE
  Kosteloos afvoeren oude matras
De Beddenwinkel

Bedkasten en opklapbedden

Onze bedkasten en opklapbedden zijn ideaal voor iedereen die een slaapplek wil creëren, en tegelijkertijd ruimte wil besparen. Of je nu student bent, een appartement hebt in de stad of af en toe je kleinkinderen te logeren krijgt, met een bedkast richt je iedere ruimte super-efficiënt en multifunctioneel in!
In onze winkel kun je zelf in de praktijk zien en ervaren hoe onze bedkasten werken. Loop dus gerust eens binnen, of bekijk eerst de diverse types en modellen bedkasten op deze website.

Bekijk onze collectie bedkasten

We helpen je graag bij het zoeken naar jouw ideale bedkast

Boone Studio smart

Jouw toepassing

Bij de Beddenwinkel staan we voor kwaliteit en het maken van de juiste keuzes. Daarom is het belangrijk om te weten of je de bedkast dagelijks wilt gebruiken of alleen als extra slaapplek. En of je nog een andere functie wilt toevoegen zoals een bank, bureau, tafel of een stapelbed. Vraag ons gerust om advies!

Bekijk bedkasten
Boone smart verticaal

Jouw bedkast

Elke ruimte heeft zijn specifieke afmetingen en vormen. Op basis van deze ruimte, je wensen en eventuele aanvullende opties, bekijken we graag welke bedkast bij jou en je woning past. Van horizontaal tot verticaal op te klappen bedkasten, van compact eenpersoons of stapelbed tot riant tweepersoons. Benieuwd welke maatvoering voor jouw ruimte geschikt is?

Meer over de slaapmaten

Jouw ontwerp

Wil je vooraf een ‘sneak preview’ van jouw vernieuwde (slaap)kamer? Met een 3D-tekenprogramma maken wij graag een ontwerp met jouw gekozen bedkast in de ruimte. Daarmee krijg jij een duidelijk beeld van de bedkast, de indelingen van de ruimte en zelfs de bijpassende kleurkeuzes. Deze service bieden wij in onze winkel aan.

Bekijk 3D-tekeningen

Bekijk onze bedkasten en opklapbedden

Clei - Kali Sofa 120 geopend

Bedkast

Met bank

Met bureau

Met tafel

Stapelbed

Horizontaal

Verticaal

Base selecta opklapbed horizontaal

Eenpersoons

Tweepersoons