Skip to main content
 • Specialist in
  opklapbedden & bedkasten
 • Boxspring & matrassen
  Nederlands fabricaat
 • Prachtige showroom
  in Schijndel (45 minuten van Utrecht)
 • Gratis bezorging & montage NL & BE
  Kosteloos afvoeren oude matras

Samenwerking met partners

In samenwerking met professionele partners biedt De Beddenwinkel een compleet pakket aan diensten die een goede nachtrust bevorderen. Behalve met onze vaste en gewaardeerde leveranciers, werken we ook succesvol samen met Kinderoefentherapie Statera en Oefentherapie de Boer, beide gevestigd in Gezondheidsplein Mierlo. We gaan daarbij uit van het ‘totaliteitsprincipe’: het idee dat een goede ondersteuning van het lichaam (in de vorm van een matras en/of kussen) én ontspanning van het lichaam (zowel fysiek als mentaal) samen zorgen voor een goede nachtrust. Pas als beide zaken op orde zijn, kan iemand echt goed slapen. De oefentherapie vormt daarmee de perfecte aanvulling op de producten, diensten en adviezen die we bij De Beddenwinkel geven.

Wat is oefentherapie?

De oefentherapie houdt zich onder andere bezig met in- en doorslaapproblemen en/of te vroeg wakker worden, zowel bij kinderen als bij volwassenen. De klachten die hierbij kunnen horen, worden in kaart gebracht en behandeld. Bij deze klachten kun je denken aan onder andere piekergedachtes en lichamelijke klachten zoals nek-, schouder-, hoofdpijn- of rugklachten. Ook is er aandacht voor de klachten die overdag kunnen spelen bij slaapproblemen, zoals prikkelbaarheid en concentratieproblemen. Mensen die al lang kampen met slaapproblemen, komen soms in een vicieuze cirkel terecht. Door met de klachten aan de slag te gaan, wordt deze cirkel doorbroken.

Samen met onze partners kunnen wij je een deskundig advies geven over alle zaken die een rol spelen bij een goede nachtrust. Bovendien organiseren wij regelmatig informatie-avonden waar we onze slaapadviezen delen en je alles kunt vragen over slapen en slaapproblemen.

Wil je meer weten over onze partners Kinderoefentherapie Statera en Oefentherapie de Boer? Kijk dan ook eens op hun websites of vraag ernaar in onze winkel.

Beddenwinkel samenwerking met partners zoals oefentherapie

Voor: Linda Royackers van Kinderoefentherapie Statera,
achter: Ellen de Boer van Oefentherapie de Boer