Skip to main content
 • Specialist in
  opklapbedden & bedkasten
 • Boxspring & matrassen
  Nederlands fabricaat
 • Prachtige showroom
  in Schijndel (45 minuten van Utrecht)
 • Gratis bezorging & montage NL & BE
  Kosteloos afvoeren oude matras
De Beddenwinkel

Matrassen

Een optimaal slaapcomfort begint bij een perfect matras. Een matras dat volledig aansluit op je lichaamsvorm en persoonlijke wensen. Bij De Beddenwinkel vind je een uitgebreide matrassencollectie. Graag adviseren wij je over het juiste matras bij jouw wensen en situatie. Al onze matrassen zijn bovendien te bestellen in dezelfde hoogte, waardoor je ze moeiteloos combineert in een tweepersoonsbed. Bekijk hieronder onze verschillende mogelijkheden of loop eens binnen!

Vraag vrijblijvend advies aan

De kern van onze matrassen

Ultima CumLaude 1000

Pocketveringsmatras met stevig karakter. Dit matras heeft een zeven zone-pocketvering en een veerkrachtige, koudschuim-afdeklaag.

Lees meer over Cum Laude 1000

Ultima CumLaude 2000

Pocketveringsmatras met soepel karakter. Dit matras heeft een zeven zone-pocketvering en een soepele afdeklaag van Pulse-latex.

Lees meer over Cum Laude 2000

Ultima CumLaude 3000

Pocketveringsmatras met een stevig pocketvering-interieur en een soepele afdeklaag. Het beste van twee werelden!

Lees meer over Cum Laude 3000

Ultima CumLaude 4000

Pocketveringsmatras met een comfortabel en soepel karakter. Dit matras heeft zeven zone-pocketvering en een 5 cm dikke afdeklaag van Talalay latex.

Lees meer over Cum Laude 4000

Ultima CumLaude 5000

Pocketveringsmatras met een comfortabel en stevig karakter. Dit matras heeft zeven zone-pocketvering en een afdeklaag die voor 85% bestaat uit natuurrubber.

Lees meer over Cum Laude 5000

Ultima CumLaude 6000

Pocketveringsmatras met een drukverlagende eigenschappen en zeven zone-pocketvering. Dit matras heeft een Visco-elastische (traagschuim) afdeklaag.

Lees meer over Cum Laude 6000

Matrair luchtmatras

Pijnvrij slapen, het kan! Niets is zo zacht en flexibel als lucht. Pas de hoeveelheid lucht eenvoudig aan middels een draadloze afstandsbediening.

Lees meer over Matrair

Luxury

Luxe, soepele matraskern van 100% natuurrubber met extra zachte schouderzone! Gegarandeerd een perfecte aanpassing aan je lichaamsvormen

Lees meer over Luxury

Royal

Met een matraskern van 100% natuurrubber en zeven ergonomische comfortzones staat dit matras garant voor een hoge elasticiteit en een perfecte pasvorm.

Lees meer over Royal

Persoonlijk advies

Stevig of soepel, meer of minder ventilatie, met pocketvering of natuurrubber… een heerlijke nachtrust ervaar je pas op een matras dat in alle opzichten bij je past! Een matras wil je daarom eerst aanraken, voelen en uitgebreid testen. In onze winkel nemen we graag de tijd voor je. Probeer de verschillende types en ontdek welk matras het beste bij jou past. Wij voorzien je daarbij van een persoonlijk en eerlijk advies. Zodat je heerlijk kan slapen én uitgerust wakker wordt.

Kom vrijblijvend langs!
Ambacht matras
Boxspring matras
De Beddenwinkel matras