De Beddenwinkel

Matrassen

Een optimaal slaapcomfort begint bij een perfect matras. Een matras dat volledig aansluit op je lichaamsvorm en persoonlijke wensen. Bij De Beddenwinkel vind je een uitgebreide matrassencollectie. Graag adviseren wij je over het juiste matras bij jouw wensen en situatie. Al onze matrassen zijn bovendien te bestellen in dezelfde hoogte, waardoor je ze moeiteloos combineert in een tweepersoonsbed. Bekijk hieronder onze verschillende mogelijkheden of loop eens binnen!

Vraag vrijblijvend advies aan

Persoonlijk advies

Stevig of soepel, meer of minder ventilatie, met pocketvering of natuurrubber… een heerlijke nachtrust ervaar je pas op een matras dat in alle opzichten bij je past! Een matras wil je daarom eerst aanraken, voelen en uitgebreid testen. In onze winkel nemen we graag de tijd voor je. Probeer de verschillende types en ontdek welk matras het beste bij jou past. Wij voorzien je daarbij van een persoonlijk en eerlijk advies. Zodat je heerlijk kan slapen én uitgerust wakker wordt.

Kom vrijblijvend langs!
Ambacht matras
Boxspring matras
De Beddenwinkel matras

De techniek achter onze matrassen

CL1000

Pocketveringsmatras met stevig karakter. Dit matras heeft een zeven zone-pocketvering en een veerkrachtige, koudschuim-afdeklaag.

CL2000

Pocketveringsmatras met soepel karakter. Dit matras heeft een zeven zone-pocketvering en een soepele afdeklaag van Pulse-latex.

CL3000

Pocketveringsmatras met een stevig pocketvering-interieur en een soepele afdeklaag. Het beste van twee werelden!

CL4000

Dit soepele matras is opgebouwd uit meerdere lagen Pulse-latex met een onderlaag van koudschuim. Het is verkrijgbaar in vier verschillende hardheden.

CL5000

Pocketveringsmatras met een comfortabel en stevig karakter. Dit matras heeft zeven zone-pocketvering en een afdeklaag die voor 85% bestaat uit natuurrubber.

CL6000

Matras met een drukverlagende eigenschap en zeven zone-pocketvering. Dit pocketveringsmatras heeft een Visco-elastische afdeklaag.

Luxury

Luxe, soepele matraskern van 100% natuurrubber met extra zachte schouderzone! Gegarandeerd een perfecte aanpassing aan je lichaamsvormen

Royal

Met een matraskern van 100% natuurrubber en zeven ergonomische comfortzones staat dit matras garant voor een hoge elasticiteit en een perfecte pasvorm.