Skip to main content
 • Specialist in
  opklapbedden & bedkasten
 • Boxspring & matrassen
  Nederlands fabricaat
 • Prachtige showroom
  in Schijndel (45 minuten van Utrecht)
 • Gratis bezorging & montage NL & BE
  Kosteloos afvoeren oude matras
De Beddenwinkel

Boxsprings

Slapen in stijl én een optimaal slaapcomfort. Met een boxspring van De Beddenwinkel gaan ze moeiteloos samen. Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden, zodat je je boxspring helemaal naar wens kunt samenstellen. Daar helpen wij je natuurlijk graag bij! In onze winkel vind je dan ook volop inspiratie, een deskundig advies en natuurlijk een lekkere kop koffie. Wil je je alvast oriënteren? Bekijk hieronder onze stijlen en mogelijkheden of loop eens binnen!

Vraag vrijblijvend advies aan

Slapen in stijl

Modern, weelderig, gewaagd, landelijk, Scandinavisch of industrieel: slapen in stijl begint bij… jouw wensen! Laat je inspireren door onze stijlen, combineer ze met je eigen accessoires, stoffen en kleuren en creëer helemaal je eigen plek!

Slaapstijl trendy

Trendy recht

Trendy bies

Trendy blokken

Stoer robuust

Stoer accent

Stoer paneel

Charme kussen

Charme knopen

Charme Capiton

De techniek achter onze boxsprings

Ultima Forma

Solide, comfortabel, compleet en leverbaar in verschillende hardheden. De Ultima Forma-boxsprings bieden een perfecte basis voor een heerlijke nachtrust.

Lees meer over Ultima Forma

Ultima Profiel

Op zoek naar een bed dat letterlijk op je lijf geschreven is? De Ultima Profiel-boxsprings worden exact op maat gemaakt naar je lichaamsprofiel. Lekker slapen gegarandeerd!

Lees meer over Ultima Profiel

Ultima Forma Design

Voor echte fijnproevers op het gebied van design is er de Ultima Forma Design! Een perfecte combinatie van een prachtig ‘slank’ ontwerp en optimaal slaapcomfort.

Lees meer over Ultima Forma Design

Stoffen

De kleuren en stoffen die je kiest zijn erg bepalend voor de uitstraling van je boxspring. Gelukkig kun je je boxspring bij ons laten uitvoeren in alle mogelijke textielsoorten en kleuren. Loop gerust eens binnen om zelf te kijken, voelen en ervaren!