Skip to main content

Rolmodule nachtkastje nu bij De Beddenwinkel

Geschreven door 7 april 2017juli 5th, 2018Nieuws

Nog een samenwerking is een feit!

Rolmodule

Afgelopen week hebben we het vernieuwende nachtkastje “Rolmodule” een plekje mogen geven in onze winkel. Wij zijn het allereerste verkooppunt van Rolmodule in Nederland en daar zijn we maar al te blij mee! Het nachtkastje heeft door zijn vernieuwende functie zelfs een octrooi gekregen. Het hoe en waarom lees je hieronder.

Het verhaal achter Rolmodule.

RolmoduleDe bedenker van de Rolmodule is Jos Looman. Omdat ze jaren terug een elektrische verstelbaar bed aangeschaft hadden en het hoofdeinde ver naar voren kwam tijdens het verstellen, was een normaal nachtkastje moeilijk bereikbaar vanuit bed. Zoekende naar een oplossing hiervoor leverde niets op en daardoor is Jos zelf een oplossing gaan bedenken. Nu heeft hij beslag weten te leggen op een octrooi (patent, red.) voor zijn nieuw ontworpen nachtkastje.

Waar normaal gesproken een nachtkastje een stilstaand onderdeel is langs een bed wist hij met zijn vinding het nachtkastje in beweging te krijgen. Het nachtkastje is een combinatie van een vast en een verrijdbaar element. Het laatste kan eenvoudig langs het bed gerold worden en biedt de mogelijkheid om het verblijf in de slaapkamer aangenamer te maken.

Niet ieder nieuw ontworpen meubelstuk komt in aanmerking voor een octrooi. Vaak zijn de uitvoeringen van kasten, tafels en stoelen al eeuwenoud. De functie blijft hetzelfde alleen het design wijzigt. Geen reden voor het Octrooicentrum Nederland, onderdeel van Rijksdienst van Ondernemend Nederland (RVO), om zomaar een octrooi uit te reiken aan een willekeurige wijziging van een meubel. In het geval van Looman lag dat echter anders. Een ingenieus geleiding systeem wat niet zichtbaar zit verborgen in het nachtkastje was reden voor de RVO om dit vast te leggen in het octrooiregister.

KLEUREN

De nachtkastjes zijn er in twee modellen, waarbij u de keuze heeft uit meer dan tweehonderd RAL kleuren. Er is dus altijd een kleur, die past bij uw slaapkamerinterieur. De kleur wordt gespoten in een zijdeglans RAL kleur.

Mocht uw voorkeur uitgaan naar een hoogglans RAL kleur afwerking dan kunt u dit aangeven op de bestelpagina. Gaat uw voorkeur uit naar een andere kleur dan een RAL kleur, neem dan contact met ons op

DRAADDOORVOER

In de bovenste module van uw nachtkastje, die is bevestigd aan de muur, zit standaard een handige draaddoorvoer. Mocht u een artikel op uw nachtkastje hebben staan dat verbonden is aan een elektriciteitssnoer dan kunt u deze hierdoor makkelijk wegwerken door gebruik te maken van deze draaddoorvoer. U voorkomt hierbij dat de draden slordig over de bovenkant van uw nachtkastje lopen.

De draaddoorvoer is te verkrijgen in de volgende kleuren:
Wit (ral 9010), Zwart, Mahonie (ral 8016), Lichtgrijs (ral 7035), Nikkelkleurig, aluminium kleurig

WIELEN

Onder elk nachtkastje zijn vier zwenkwielen gemonteerd, waarvan er twee voorzien zijn van een rem. De wielen hebben een thermoplastische rubberband en een wielnaaf op glijlager. Dit zorgt voor een geruisloze verplaatsing. De robuuste wielen rollen soepel over elke vloer.

De wielen worden geproduceerd door een fabrikant die zich al meer dan 90 jaar bezig houdt met mobiliteit. Deze is actief in meer dan honderd landen. Door deze samenwerking wordt een hoge kwaliteit met een lange levensduur geboden.

Leave a Reply

Contact

De Beddenwinkel
Hoofdstraat 133
5481 AD  Schijndel

Telefoon: 073 203 26 43
WhatsApp: 06 51 83 62 92
info@debeddenwinkel.nl

Over ons
Populaire zoektermen

Bedkasten
Opklapbed
Ruimtebesparend slapen
Logeerbed
Thuiswerkplek
Thuiskantoor
Matras op maat
Beddenwinkel Schijndel
Beddenspecialist Schijndel