Skip to main content

Lokale samenwerking: inspirerend, gezellig en servicegericht

Geschreven door 27 juli 2018november 12th, 2020Nieuws

Lokale samenwerking: inspirerend, gezellig en servicegericht

Samenwerken en het bundelen van krachten

Het is je hopelijk niet ontgaan: in augustus 2018 opent De Beddenwinkel haar deuren in Schijndel. Met zo’n nieuwe winkel heb je als ondernemer de kans om nieuwe keuzes te maken. En om andere dingen juist precies hetzelfde te blijven doen, omdat je er helemaal achter staat. Zo willen wij graag een inspirerende, laagdrempelige en persoonlijke winkel zijn, waar mensen zich thuis voelen. Dat was in Geldrop al zo en dat laten we ook in Schijndel graag zo. Daarnaast krijgen we nu de kans om onze samenwerking met collega-ondernemers in de buurt verder uit te bouwen. Ook dat deden we in Geldrop al. Maar daarin gaan we nu nóg een stapje verder.

Samenwerken en het bundelen van krachten met lokale collega-ondernemers zijn dingen die helemaal bij ons passen. Zo vinden we het leuk, inspirerend en gezellig om in contact te komen met mensen die goed en bevlogen zijn in een heel ander vakgebied dan dat van ons. Daarnaast denken we dat we door krachtenbundeling onze klanten beter van dienst kunnen zijn. Een nieuw bed betekent vaak ook een verbouwing of een opfrissing van de slaapkamer. In onze nieuwe winkel in Schijndel willen we optimaal inspelen op dat feit. Bijvoorbeeld door naast onze bedden en slaapoplossingen ook inspiratie te bieden op het gebied van inrichting en interieur.

Dat kunnen we natuurlijk niet alleen. Tijdens de verbouwing hebben we intensief samengewerkt met Hoogzaad Wonen, Wandstyling, Loods87 en Goossens Stukadoorsbedrijf. Op die manier hebben we in de winkel een showroom kunnen maken met een keuze van verschillende soorten wanden en vloeren. Elk met een andere structuur of kleurstelling. Daarmee kun je als klant een complete inspiratie voor je slaapkamer opdoen.

Natuurlijk is samenwerken met lokale ondernemers ook gewoon leuk! Het geeft een gevoel van saamhorigheid om met z’n allen te werken aan een gezellig centrum en winkelgebied in Schijndel. De samenwerking kan in de toekomst bovendien verder doorgroeien. Zo zijn we blij met het feit dat Heerkens Verlichting onlangs heeft laten weten ook in te willen stappen. Ook aansluiten? Nieuwe ideeën en inspiraties zijn altijd welkom!

Meer weten over onze verhuizing? Klik verder op deze website of volg De Beddenwinkel op Facebook, Twitter, Linkedin of YouTube.

Leave a Reply

Contact

De Beddenwinkel
Hoofdstraat 133
5481 AD  Schijndel

Telefoon: 073 203 26 43
WhatsApp: 06 51 83 62 92
info@debeddenwinkel.nl

Over ons
Populaire zoektermen

Bedkasten
Opklapbed
Ruimtebesparend slapen
Logeerbed
Thuiswerkplek
Thuiskantoor
Matras op maat
Beddenwinkel Schijndel
Beddenspecialist Schijndel