Skip to main content
 • Specialist in
  opklapbedden & bedkasten
 • Boxspring & matrassen
  Nederlands fabricaat
 • Prachtige showroom
  in Schijndel (45 minuten van Utrecht)
 • Gratis bezorging & montage NL & BE
  Kosteloos afvoeren oude matras

Kom je alvast een kijkje nemen in Schijndel?

Geschreven door Nieuws

Halverwege deze zomer gaan we met De Beddenwinkel verhuizen naar een nieuwe locatie in Schijndel. Op dit moment zijn we daarom druk aan het klussen, zodat we onze klanten straks in een prachtige winkel in hartje Schijndel kunnen ontvangen. Houd onze Facebook-, Twitter of YouTube-pagina in de gaten voor live updates van onze verbouwing!

Kom je spieken?

Speciaal voor nieuwsgierige voorbijgangers hebben we spiekgaten gemaakt in de etalage van onze nieuwe winkel. Zo kun je niet alleen de verbouwing in de gaten houden, maar kun je ook meer te weten komen over De Beddenwinkel. Van onze producten tot de geschiedenis van het pand en de mensen achter De Beddenwinkel: via de spiekgaten kunnen voorbijgangers van alles te weten komen. Ook benieuwd? Kom gerust eens spieken! Je vindt onze nieuwe winkel aan de Hoofdstraat 133 in Schijndel.

Samenwerking met lokale ondernemers

Onze winkel verbouwen we in nauwe samenwerking met lokale ondernemers uit Schijndel. Zo werken we samen met onder andere Hoogzaad Wonen, Hanro Timmerbedrijf, Goossens Stukadoorsbedrijf, Wandstyling.nl, Cindy Rovers Grafisch Ontwerp en Stukbouw. Wij vinden het mooi om te zien hoe ieder zijn eigen kracht en specialisatie inzet om samen tot een prachtig resultaat te komen. Dat past precies bij onze filosofie, en we dragen dit dan ook graag uit.

Spiekgaten-winactie

Als je een kijkje neemt bij onze nieuwe winkel, kun je bovendien meedoen aan onze winactie: in één van de spiekgaten is namelijk een ‘CODEWOORD’ te vinden. Mail je het CODEWOORD naar info@debeddenwinkel.nl, dan maak je direct kans op één van drie ‘natural pillows’: onze eigen huiskussens, gemaakt van natuurlatex. Je kunt je antwoord insturen tot maandag 16 juli 2018. Zodra onze nieuwe winkel open is, maken wij de winnaars bekend.

Wil je meer weten of live op de hoogte gehouden worden van de vorderingen van onze verbouwing? Houd onze Facebook-, Twitter of YouTube-pagina in de gaten in de gaten of neem contact met ons op!

Doe mee aan de winactie

[contact-form-7 id=”4263″]

Leave a Reply