Skip to main content

Nieuw: kussensloop voor ‘Butterfly’

Geschreven door 29 oktober 2016november 16th, 2020Nieuws

Kussensloop voor gezondheidskussen 'Butterfly'

Speciale stretch sloop voor ons natuurlatex-gezondheidskussen

Sinds kort hebben wij een nieuwe kussensloop in ons assortiment: een speciale stretch sloop voor ons natuurlatex-gezondheidskussen ‘Butterfly’. Deze gebreide sloop is zo gefabriceerd, dat het gezondheidskussen, ook met de sloop eromheen, zijn volledige aanpassingsvermogen behoudt.

Aanpassingsvermogen

Bij het gezondheidskussen ‘Butterfly’ vormt het aanpassingsvermogen een belangrijke meerwaarde. Waar normale, katoenen kussenslopen het aanpassingsvermogen van het kussen remmen, blijft het aanpassingsvermogen met deze nieuwe kussensloop volledig intact. Dit komt door de speciale samenstelling van de sloop, die bestaat uit 95% Egyptisch katoen en 5% Elastan.

Zacht en soepel

De kussensloop heeft dezelfde vorm als het Butterfly gezondheidskussen. Samen zorgen deze eigenschappen ervoor dat het kussen ook met de sloop eromheen heerlijk soepel aanvoelt en exact de juiste vorm aanneemt als je erop gaat liggen. Bovendien voelt de sloop zacht aan en is deze sterker dan een normale katoenen sloop.

De ‘Butterfly’ is al bijna 20 jaar het populairste kussen in ons assortiment. Wij zijn dan ook blij onze klanten nu ook de bijbehorende slopen te kunnen bieden. De nieuwe kussenslopen worden per twee verkocht en een setje kost € 39,00.

Leave a Reply

Contact

De Beddenwinkel
Hoofdstraat 133
5481 AD  Schijndel

Telefoon: 073 203 26 43
WhatsApp: 06 51 83 62 92
info@debeddenwinkel.nl

Over ons
Populaire zoektermen

Bedkasten
Opklapbed
Ruimtebesparend slapen
Logeerbed
Thuiswerkplek
Thuiskantoor
Matras op maat
Beddenwinkel Schijndel
Beddenspecialist Schijndel