Skip to main content
 • Specialist in
  opklapbedden & bedkasten
 • Boxspring & matrassen
  Nederlands fabricaat
 • Prachtige showroom
  in Schijndel (45 minuten van Utrecht)
 • Gratis bezorging & montage NL & BE
  Kosteloos afvoeren oude matras

Nieuw: kussensloop voor ‘Butterfly’

Geschreven door Nieuws

Kussensloop voor gezondheidskussen 'Butterfly'

Speciale stretch sloop voor ons natuurlatex-gezondheidskussen

Sinds kort hebben wij een nieuwe kussensloop in ons assortiment: een speciale stretch sloop voor ons natuurlatex-gezondheidskussen ‘Butterfly’. Deze gebreide sloop is zo gefabriceerd, dat het gezondheidskussen, ook met de sloop eromheen, zijn volledige aanpassingsvermogen behoudt.

Aanpassingsvermogen

Bij het gezondheidskussen ‘Butterfly’ vormt het aanpassingsvermogen een belangrijke meerwaarde. Waar normale, katoenen kussenslopen het aanpassingsvermogen van het kussen remmen, blijft het aanpassingsvermogen met deze nieuwe kussensloop volledig intact. Dit komt door de speciale samenstelling van de sloop, die bestaat uit 95% Egyptisch katoen en 5% Elastan.

Zacht en soepel

De kussensloop heeft dezelfde vorm als het Butterfly gezondheidskussen. Samen zorgen deze eigenschappen ervoor dat het kussen ook met de sloop eromheen heerlijk soepel aanvoelt en exact de juiste vorm aanneemt als je erop gaat liggen. Bovendien voelt de sloop zacht aan en is deze sterker dan een normale katoenen sloop.

De ‘Butterfly’ is al bijna 20 jaar het populairste kussen in ons assortiment. Wij zijn dan ook blij onze klanten nu ook de bijbehorende slopen te kunnen bieden. De nieuwe kussenslopen worden per twee verkocht en een setje kost € 39,00.

Leave a Reply