Skip to main content
 • Specialist in
  opklapbedden & bedkasten
 • Boxspring & matrassen
  Nederlands fabricaat
 • Prachtige showroom
  in Schijndel (45 minuten van Utrecht)
 • Gratis bezorging & montage NL & BE
  Kosteloos afvoeren oude matras

100% natuurlatex matras Naturel

Geschreven door Matrassen

Ondek het buitengewone ligcomfort!

Wie het buitengewone ligcomfort van dit matras ontdekt, verwacht van zijn nieuwe matras meer dan alleen maar standaard en comfortabel. We hebben allemaal een eigen natuurlijke vormgeving van de ruggenwervel. Daarom moet deze gedurende de slaap haar eigen natuurlijke weg moet vinden.  Alleen dan is de perfecte ondersteuning voor uw ruggenwervel bereikt. De puur natuur latex (100%), helpt het lichaam, daar waar nodig, comfortabel inzakken in de matras. Het geeft een levende ondersteuning aan uw ruggenwervel met de nadruk op ‘levende’, aangezien de natuurlatex bij iedere lichaamsbeweging reageert en een zeer hoog flexibel elastisch aanpassingsvermogen heeft. De pure latex is gecombineerd tot een geniaal ergonomisch concept.

Weg met transpiratievocht

Deze exclusieve kern is voorzien van 8 eindeloze verluchtingstunnels. Deze tunnels kruisen door heel de matras heen.

100% natuurlatex kern met verluchtingskanalen

100% natuurlatex kern met verluchtingskanalen

Hierdoor ontstaat er een optimaal natuurlijkverluchtingssysteem door de matras.
Het transpiratievocht van het lichaam kan gedurende de nacht volledig worden opgenomen en afgevoerd.

Matrastijk

Omdat iedere peroon een andere temperatuur beleving heeft is er bij deze matras keuze uit diverse matrastijken. Zo zijn er o.a. wollen, lyocell, bioschuim, katoenen dubbeldoek, thermische vezel, 3D+silverness, en een cashmere tijk te verkrijgen. Sommige van deze tijken zijn zelfs wasbaar.

Zo is er aan iedereen gedacht!

 

Ergonomische comfort zones

De 100% natuurlatex kern opgebouwd uit 7 ergonomische zones waardoor er voor hoofd, schouder, taile en heup een aangepaste hardheid is. De kern is voorzien van: een versterkte rand en verticale en laterale verluchtingskanalen.
Ook is deze matras volledig symmetrisch opgebouwd waardoor er niet alleen regelmatig gedraaid kan worden van hoofd- naar voeteinde maar ook van boven- naar onderzijde.

Zo zal de duurzaamheid van de matras in hoge mate vergroot worden.

Leave a Reply