Skip to main content
 • Specialist in
  opklapbedden & bedkasten
 • Boxspring & matrassen
  Nederlands fabricaat
 • Prachtige showroom
  in Schijndel (45 minuten van Utrecht)
 • Gratis bezorging & montage NL & BE
  Kosteloos afvoeren oude matras

Open voor afspraken

Geschreven door Blog

Open voor afspraken

Private shopping

Het is inmiddels een cliché geworden, maar de coronacrisis brengt niet alleen maar ellende. Zo is het vaak een broedplaats voor nieuwe ideeën. Of voor ‘oude’ ideeën die net een extra zetje nodig hebben om tot uitvoering gebracht te worden. Zo ook bij De Beddenwinkel. Ik liep al een tijdje rond met het idee ‘open voor afspraken’. Dat concept past namelijk perfect bij mijn visie. Tijdens een privé-afspraak heb ik nog meer tijd om te luisteren naar je wensen, een praatje te maken, een kop koffie met je te drinken én natuurlijk om je een advies te geven dat volledig op jouw wensen en situatie is afgestemd. Een persoonlijke aanpak die ik het liefst voor iedere klant zou kunnen hanteren.

Maar hoe graag ik ook de tijd wil nemen voor iedereen die binnenloopt, met een steeds drukker wordende winkel kom ik er niet onderuit dat ik mijn aandacht soms moet verdelen. Het idee van private shopping speelde dan ook al een tijdje door mijn hoofd. In de coronatijd bleek private shopping niet alleen erg prettig, maar ook veiliger dan ‘gewoon’ winkelen. Een extra reden voor mij om dit idee nu echt uit te gaan voeren!

En nu is het dus zover: je kunt bij ons een afspraak maken om privé te komen winkelen. We bieden ‘private shopping’ aan op elke dinsdag, en je hebt hierbij de keuze tussen vier tijdstippen: van 9u tot 11u, van 12u tot 14u, van 15u tot 17u en van 19u tot 21u. Ook in de avonduren staan we dus graag voor je klaar!

Tijdens je private shopping-moment geef ik je, net zoals altijd, een advies op basis van jouw wensen, slaapsituatie, behoeften en ideeën. Omdat je gegarandeerd de enige klant in de winkel bent, is alle aandacht voor jou. Je weet zeker dat we niet ‘gestoord’ worden door andere klanten, en je hebt uitgebreid de mogelijkheid om alle opties te zien en te ervaren. Aangezien het uiteraard geen enkel probleem is om de anderhalve meter afstand te bewaren, weet je zeker dat je veilig winkelt.

De afspraak die je bij De Beddenwinkel maakt, is natuurlijk net zo vrijblijvend als wanneer je op een ander tijdstip onze winkel binnenloopt. En net zo gratis. Private shopping is veilig, maar het is ook gewoon een heel erg fijne manier van winkelen. Maak dus gerust een afspraak, ik kijk ernaar uit!

Michel van de Valk

Afspraak private shopping maken