Skip to main content
 • Specialist in
  opklapbedden & bedkasten
 • Boxspring & matrassen
  Nederlands fabricaat
 • Prachtige showroom
  in Schijndel (45 minuten van Utrecht)
 • Gratis bezorging & montage NL & BE
  Kosteloos afvoeren oude matras

Matras op maat en op test!

Geschreven door Blog

Wat wil je nog meer!

Gisteren heb ik een klant in de winkel geholpen die vanwege rugklachten een nieuwe  matras aan wou schaffen. Met deze klant hebben we samen naar de verschillende soorten slaapsystemen gekeken in combinatie met  de juiste ergonomie en comfortwensen. Hier is het advies uitgekomen om voor een matras te gaan die we op maat kunnen maken.

Matras op maat

Het pocketvering interieur van de matras is dan opgedeeld in verschillende veermodulen, smalle en brede modulen, waardoor we  de juiste ondersteuning tot in detail aan het lijf af kunnen stemmen. Op dit systeem geven we een gratis omruilperiode van een half jaar (op de veermodulen).

Gratis op test!

 

Ik heb de matras in de winkel voor de klant op maat ingesteld en deze werd dan ook als zeer prettig ervaren. Toch bleef er bij de klant de twijfel of ze met dit matras de goede keuze ging maken. Heb hierna met de klant afgsproken dat ze de matras, die ik aan haar lichaamsvorm aangepast had, een week lang GRATIS op TEST mag gebruiken. 

Dit ben ik dan ook vanmorgen als eerste werk gaan doen en nu hoop ik dat ze de komende week lekker uitgerust wakker mag worden!

 

Leave a Reply