Skip to main content
 • Specialist in
  opklapbedden & bedkasten
 • Boxspring & matrassen
  Nederlands fabricaat
 • Prachtige showroom
  in Schijndel (45 minuten van Utrecht)
 • Gratis bezorging & montage NL & BE
  Kosteloos afvoeren oude matras

Lekker geslapen op vakantie? Kom eens langs…

Geschreven door Blog

Lekker geslapen op vakantie?

Kom eens langs!

De vakantieperiode zit er weer op en wat is er nu fijner dan weer lekker in je eigen bed te duiken na een paar weken op een luchtbedje te hebben gelegen? Bij De Beddenwinkel zien we ook het tegenovergestelde: mensen die er na een paar weken op een luxe hotel-boxspring juist achter komen dat hun eigen slaapsysteem niet meer voldoet. Ze ervaren in hun eigen bed bijvoorbeeld nek- en schouderklachten die ze tijdens de vakantie even kwijt waren. Of ze lagen op vakantie gewoon lekkerder dan thuis.

Gelukkig hoeven niet al deze mensen per definitie een heel nieuw bed aan te schaffen. Vaak doet een nieuw kussen al wonderen. Zo kan het gezondheidskussen Butterfly verlichting bieden. Het is gemaakt van natuur-latex en is zo geconstrueerd, dat het hoofdgedeelte van het kussen onafhankelijk functioneert van het nekgedeelte. Op die manier worden de nekwervels optimaal ondersteund en blijft het hoofd mooi in balans. Afhankelijk van het matras kunnen we kiezen voor diverse hoogtes. Wij adviseren je graag!

Ben je op vakantie geweest en ervaar je klachten of heb je het idee dat je bed niet lekker meer ligt? Kom dan eens langs om te bekijken wat we voor je kunnen betekenen.

Leave a Reply