Skip to main content

Wil je lekker blijven slapen? Doe de Matras APK

Geschreven door 29 november 2019mei 15th, 2021Blog

Wil je lekker blijven slapen? Doe de Matras APK

Is het alweer meer dan 10 jaar geleden dat je een matras of bed kocht? Wij zijn benieuwd of je nog altijd goed slaapt.

Natuurlijk hopen we dat het antwoord ja is. Lig je echter regelmatig wakker of te woelen in bed? Heb je bij het opstaan soms rug- of nekklachten of wordt je niet meer uitgerust wakker? Grote kans dat je matras aan vervanging toe is! De gemiddelde levensduur van een matras is namelijk 8 tot 10 jaar.

Doe de matras APK

Ook als je geen klachten hebt, is het belangrijk om je matras regelmatig te controleren. Je matras slijt namelijk door het gebruik. Soms zichtbaar, soms onzichtbaar. Zo kan er een kuil ontstaan, neemt de veerkracht af en krijgt je lichaam na verloop van tijd niet meer de juiste ondersteuning. Ook het hygiënische en gezondheidsaspect speelt een rol, aangezien je matras in de loop der jaren veel stof, huismijt en transpiratievocht verzamelt. Tien minuten de tijd nemen voor een matrascheck is dus geen overbodige luxe!

Persoonlijk slaapadvies

Voor een nieuw matras of bed ben je van harte welkom in onze winkel in Schijndel. Graag geven we je een lekker kopje koffie en een deskundig slaapadvies op maat. Wat is jouw slaaphouding en lichaamsbouw? Heb je het vaak warm of koud in bed? Samen bekijken we welk bed of matras het beste bij jouw past. Wij helpen je met alle plezier aan een goede nachtrust voor de komende 10 jaar.

Contact

De Beddenwinkel
Hoofdstraat 133
5481 AD  Schijndel

Telefoon: 073 203 26 43
WhatsApp: 06 51 83 62 92
info@debeddenwinkel.nl

Over ons
Populaire zoektermen

Bedkasten
Opklapbed
Ruimtebesparend slapen
Logeerbed
Thuiswerkplek
Thuiskantoor
Matras op maat
Beddenwinkel Schijndel
Beddenspecialist Schijndel