Skip to main content

Ken je dat gevoel van fris beddengoed?

Geschreven door 6 februari 2020mei 15th, 2021Blog

Ken je dat gevoel van fris beddengoed?

Lekker slapen met fris beddengoed

Ken je dat gevoel: neerstrijken tussen de pas gewassen lakens? Dat gevoel van een fris ruikend, schoon bed… volgens mij vindt iedereen het altijd weer heerlijk! Om dat gevoel nog eens extra te versterken, verkopen wij wasparfum. Met wasparfum geef je je eigen geur aan je beddengoed, zodat je langdurig kunt genieten van dat zalige gevoel.

Wasparfum komt uit Italië en is er in allerlei geuren. Van fris kruidig met een vleugje citroen tot pittig fruitig of zacht, zoet en romantisch. Net zoals bij een ‘echt’ parfum, kies je een geur die bij je past. Je bent dus niet meer afhankelijk van de ‘standaard’ geur van je wasmiddel, maar kiest een geur die jij lekker vindt. Eén theelepeltje in het vakje van de wasverzachter is genoeg. Bij de laatste spoelbeurt wordt het wasparfum dan meegenomen, waardoor de geur gelijkmatig over het beddengoed wordt verdeeld. Vergeleken met bijvoorbeeld wasverzachter of waskorrels, blijft de geur veel langer in het textiel zitten, waardoor je bed lange tijd heerlijk blijft ruiken. Wasparfum is bij De Beddenwinkel verkrijgbaar in zowel grote (ongeveer 100 wasbeurten) als kleinere flesjes (ongeveer 20 wasbeurten).

Zelf ben ik erg enthousiast over wasparfum. Het geeft inderdaad die heerlijke geurboost aan je beddengoed en dat slaapt erg lekker. Ook voor mensen die allergisch zijn voor bepaalde stoffen in wasmiddel, kan wasparfum een uitkomst zijn. Zo was hier laatst een vrouw die voor de was altijd schoonmaakazijn gebruikt. De was schijnt er goed schoon mee te worden, maar een lekkere geur krijg je er niet mee. Wasparfum was voor haar de perfecte aanvulling.

En ze is niet de enige die warm loopt voor wasparfum. Vanaf het moment dat ik het verkoop hier in de winkel, wordt het al enthousiast ontvangen. Het wordt niet alleen gekocht door klanten die het voor zichzelf gebruiken, het leent zich ook uitstekend om cadeau te geven voor bijvoorbeeld Valentijnsdag, Moederdag, een verjaardag of tijdens de feestdagen. Het is een leuk, aantrekkelijk geprijsd maar vooral heerlijk cadeautje.

Kom gerust eens langs om zelf te ruiken!

Contact

De Beddenwinkel
Hoofdstraat 133
5481 AD  Schijndel

Telefoon: 073 203 26 43
WhatsApp: 06 51 83 62 92
info@debeddenwinkel.nl

Over ons
Populaire zoektermen

Bedkasten
Opklapbed
Ruimtebesparend slapen
Logeerbed
Thuiswerkplek
Thuiskantoor
Matras op maat
Beddenwinkel Schijndel
Beddenspecialist Schijndel