Skip to main content

Hoe kun jij koel slapen tijdens de warme zomernachten?

Geschreven door 18 juni 2020mei 15th, 2021Blog

Hoe kun jij koel slapen tijdens de warme zomernachten?

Tips van slaapproducten waarmee jij lekker kunt slapen

De zon schijnt en we hebben heerlijke zomerse temperaturen. Een verkoelend ijsje, een duik in het water of een heerlijk koud drankje. Zo heerlijk, die zomerse zomerdagen met die ontspannen sfeer, maar als je ’s avonds in je bed ligt is het soms minder prettig. Je kunt niet slapen, je ligt te zweten, je ligt te draaien en te woelen en je slaapt slecht.

In deze blog geven wij enkele tips van slaapproducten waarmee jij lekker kunt slapen tijdens de warme zomerdagen. Denk daarbij niet alleen een zomerdekbed of een zomerdeken, maar ook aan een katoenen onderdeken. Verder hebben wij voor het hoeslaken en dekbedovertrek ook materialen die extra koel voelen.

Tip 1 #zomerdekbed
Zomerdekbedden bestaan in verschillende soorten. Een Bamboe zomerdekbed is een dekbed dat koel ligt en aanvoelt door de katoenen tijk. Bamboe staat bekend om het uitstekende vochtregulerende vermogen, waardoor je minder last hebt van transpiratie en zweten. Bamboe is antibacterieel en een duurzaam en natuurlijk materiaal.

Het bijkomende voordeel van een Bamboe dekbed is dat deze in een 4 -seizoenen variant ook als erg prettig wordt ervaren in de wintermaanden. Steeds meer huizen zijn goed geïsoleerd en daarom zijn de slaapkamers vaak erg warm. Een Bamboe dekbed is ook voor in de winter een prettig en koel dekbed.

Een katoenen zomerdekbed is een dekbed dat goed ademt en vocht absorberend is. Een bijkomend voordeel is dat dit dekbed wasbaar is en een 100% natuurproduct. In de zomer voelt katoen erg luchtig en koel aan.

Tip 2 #zomerdeken
Wil jij altijd graag onder iets liggen maar is je huidige dekbed te warm? Een zomerdeken is luchtig en koel. Je gebruikt het deken zonder dekbedovertrek. Als je een nacht flink hebt liggen zweten dan is dit deken makkelijk te verschonen. Het zomerdeken is op 60 graden wasbaar. Verder is een voordeel dat dit zomerdeken in de winter als extra deken of als bedsprei gebruikt kan worden. Het zomerdeken is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren.

Tip 3 #plateaumolton
Een plateau molton is een luxe molton met een plateau van katoen. Deze molton bevat geen stretch en gaat niet om het matras heen, maar ligt op het matras. Daardoor ook zeer geschikt voor zachte toppers die dan niet ombuigen. Op de hoeken van deze molton zit elastieken en deze gaan om het matras heen, zodat deze goed blijft liggen.

Tip 4 #beddengoed
Katoen is bij uitstek geschikt voor gebruik als beddengoed. Wij hebben dekbedovertrekken en hoeslakens van 100% katoen. Katoen is sterk vocht absorberend, ademend en goed wasbaar. Wel zo fris na een paar warme en zweterige zomernachten.

Wil je lekker slapen tijdens de warme zomernachten? In onze winkel kun je deze producten voelen en bekijken. Wij, als beddenspecialist, helpen we je graag verder en vinden het belangrijk dat jij lekker koel en luchtig slaapt in de zomer.

Koel en luchtig slapen beddenwinkel
Contact

De Beddenwinkel
Hoofdstraat 133
5481 AD  Schijndel

Telefoon: 073 203 26 43
WhatsApp: 06 51 83 62 92
info@debeddenwinkel.nl

Over ons
Populaire zoektermen

Bedkasten
Opklapbed
Ruimtebesparend slapen
Logeerbed
Thuiswerkplek
Thuiskantoor
Matras op maat
Beddenwinkel Schijndel
Beddenspecialist Schijndel