Skip to main content
 • Specialist in
  opklapbedden & bedkasten
 • Boxspring & matrassen
  Nederlands fabricaat
 • Prachtige showroom
  in Schijndel (45 minuten van Utrecht)
 • Gratis bezorging & montage NL & BE
  Kosteloos afvoeren oude matras

Cum Laude matrassen van Ultima

Geschreven door Blog

Cum Laude matrassen van Ultima

Uitzonderlijk ligcomfort

De luxe Cum Laude matras collectie is opgebouwd uit 4 verschillende matrassen met een uitzonderlijk ligcomfort. Deze gehele collectie is afgedekt met een 5cm dikke afdeklaag.

Alle matrassen zijn exact even hoog, waardoor ze door elkaar heen of als duo-optie (2 aparte kernen in één tweepersoons hoes) gebruikt kunnen worden. De onderzijde van de matrassen is voorzien van een 3D laag, waardoor er altijd een luchtlaag blijft bestaan tussen de bodem en de matras. De matras hoeft niet onder en boven gedraaid te worden.

De 4 verschillende matrassen in deze collectie zijn:

Cum Laude matras 1000

Deze matras heeft een 7 zone pocketvering kern. In deze kern is de schouderzone zacht, het taille gedeelte stevig en heeft het heupgedeelte een medium hardheid. Om deze matras gemakkelijk te draaien is deze standaard voorzien van handgrepen. Bovenop het pocketvering systeem zit een 5 cm dikke Energyfoam afdeklaag met schouderprofiel. Omdat lichaamsvormen nogal kunnen verschillen is deze matras verkrijgbaar in soepel, medium, stevig en extra stevig.

Cum Laude matras 2000

Deze matras heeft een 7 zone pocketvering kern. In deze kern is de schouderzone zacht, het taille gedeelte stevig en heeft het heupgedeelte een medium hardheid. Om deze matras gemakkelijk te draaien is deze standaard voorzien van handgrepen. Bovenop het pocketvering systeem zit een 5 cm dikke Pulse latex afdeklaag. De combinatie van de unieke, endogene SonoCore-technologie met de nieuwe Latexco-formules maken Pulse latex tot het meest duurzame, best ventilerende, sterkste, meest veerkrachtige en zachtste latexschuim ooit gemaakt! Omdat lichaamsvormen nogal kunnen verschillen is deze matras verkrijgbaar in soepel, medium, stevig en extra stevig.

Cum Laude matras 3000

Deze matras heeft een 7 zone Micro-pocketvering kern. Het verschil met de 1000 of 2000  serie is dat er bij deze matras nog veel meer pockets per m2 worden gebruikt. Dit geeft een stabieler comfort. In deze kern is de schouderzone zacht, het taille gedeelte stevig en heeft het heupgedeelte een medium hardheid. Om deze matras gemakkelijk te draaien is deze standaard voorzien van handgrepen. Bovenop het pocketvering systeem zit een 5 cm dikke Pulse latex afdeklaag. De combinatie van de unieke, endogene SonoCore-technologie met de nieuwe Latexco-formules maken deze Pulse latex tot het meest duurzame, best ventilerende, sterkste, meest veerkrachtige en zachtste latexschuim ooit gemaakt! Omdat lichaamsvormen nogal kunnen verschillen is deze matras verkrijgbaar in soepel, medium, stevig en extra stevig.

Cum Laude matras 4000

Deze matras is opgebouwd uit verschillende lagen Pulse latex op een basis van Energy foam. Door te spelen met die verschillende Pulse lagen  kunnen er verschillende hardheden genaakt worden. Het verschil met de 1000, 2000 en 3000 is dat hier dus geen enkele pocketveer in zit. Om deze matras gemakkelijk te draaien is deze standaard voorzien van handgrepen.
Pulse latex is een combinatie SonoCore schuim met de nieuwste Latexco-formules maken deze Pulse latex tot het meest duurzame, best ventilerende, sterkste, meest veerkrachtige en zachtste latexschuim ooit gemaakt! Omdat lichaamsvormen nogal kunnen verschillen is deze matras verkrijgbaar in soepel, medium, stevig en extra stevig.

De matrastijk

De matrastijk die om de CumLaude matrassen zit is gemaakt van een Tencel die voor een optimale vochtregulatie zorgt. Deze tijk is gevuld met zuiver scheerwol óf een klimaatvezel met een 3D-breisel. Door het 3D breisel blijft er altijd een laagje lucht tussen de matras en je lichaam. De Climate uitvoering is wasbaar op 60 graden.

2 Comments

 • janneke Groenen schreef:

  Ik slaap nu sinds een paar weken naar volle tevredenheid op een cum laude 2000 matras.
  Na een goed advies van Michel in de winkel ben ik tot deze keuze gekomen.
  Hij heeft gekeken naar mijn slaaphouding en nam alle tijd om te kijken wat voor mij geschikt was.
  Michel luistert naar de klant, heeft kennis van zijn producten en deelt zijn enthousiasme.

  • De Beddenwinkel schreef:

   Hallo Janneke!
   Bedankt voor je reactie en fijn dat je helemaal tevreden bent.
   Je kunt er nu weer jaren tegenaan!
   Met vriendelijke groet,
   Michel vd Valk

Leave a Reply