Skip to main content
 • Specialist in
  opklapbedden & bedkasten
 • Boxspring & matrassen
  Nederlands fabricaat
 • Prachtige showroom
  in Schijndel (45 minuten van Utrecht)
 • Gratis bezorging & montage NL & BE
  Kosteloos afvoeren oude matras

De Beddenwinkel van 24 t/m 26 november op woonbeurs liever thuis!

Geschreven door Nieuws


Liever thuis

De Beddenwinkel van 24 t/m 26 november
aanwezig op woonbeurs liever thuis!

Van 24 t/m 26 november is De Beddenwinkel aanwezig op liever thuis!, een beurs waarop comfortabel en slim wonen centraal staan. We laten daar zien hoe onze bedkasten ruimte kunnen besparen in appartementen en kleinere woningen. Omdat wij op de beurs staan, zijn wij op donderdag 24, vrijdag 25 en zaterdag 26 november gesloten.

Op liever thuis! is een grote groep aanbieders aanwezig die de bezoekers laten zien hoe zij veilig, comfortabel en met plezier thuis kunnen blijven wonen. Onze opklapbedden passen uiteraard prima in dit plaatje! We laten de bezoekers van de beurs graag zelf ervaren hoe eenvoudig onze opklapbedden werken en hoeveel ruimte ze besparen. En uiteraard laten we graag zien dat de ouderwetse gordijntjes rondom bedkasten al lang plaats hebben gemaakt voor een modern en fris design!

Gratis toegang voor klanten

Heb je ook interesse? Bezoek ons dan op de beurs, je vindt ons op stand 123. Klanten van De Beddenwinkel kunnen de beurs bovendien gratis bezoeken. Ga hiervoor naar www.lieverthuis.info/aanvraag-relatiekaart/ en vul ons standnummer 123 in. Je ontvangt dan een gratis kaartje!

Winkel gesloten

Omdat wij aanwezig zijn op de beurs, is onze winkel op donderdag 24, vrijdag 25 en zaterdag 26 november gesloten. Wij ontvangen je op die dagen graag op de beurs!

Liever thuis! vindt plaats in het Beursgebouw Eindhoven, Lardionoisstraat 8 in Eindhoven. De beurs is iedere dag geopend van 10.00u tot 17.00u. Kijk voor meer informatie op www.lieverthuis.info of loop even binnen in onze winkel. We vertellen je graag meer.

woonbeurs liever thuis in Eindhoven

Leave a Reply