Skip to main content
 • Specialist in
  opklapbedden & bedkasten
 • Boxspring & matrassen
  Nederlands fabricaat
 • Prachtige showroom
  in Schijndel (45 minuten van Utrecht)
 • Gratis bezorging & montage NL & BE
  Kosteloos afvoeren oude matras

Sensual matras heeft alles!

Geschreven door Matrassen

Matras Sensual

Dit matras Sensual is een van mijn favorieten. Belangrijk bij een matras is dat deze perfect bij je lichaamsvorm past. Niet ieder lijf is gelijk en daarom is het handig als je de veerkracht van de matras dan ook kunt aanpassen. Bij deze matras kan dat! Deze matras heeft een combinatie van verschillende schuim materialen zoals een traagschuim, gelschuim en koudschuim. Door de meegeleverde schuimtubes is deze matras gemakkelijk op je lichaamsvorm aan te passen.

Hoe het werkt? Kijk onderstaand fimpje maar eens.

De Sensual matras bestaat uit 3 lagen schuim.

1
De onderste laag bestaat uit een SoliCore HRC-schuim die voor de juiste ondersteuning zorgt. In deze laag zitten kuststof veerelementen waarin je schuimen tubes in kunt schuiven. Deze tubes zijn er in verschillende hardheden. Hiermee kun je de veerkracht ter hoogte van je heup en schouder gemakkelijk aanpassen.

2
De tussenlaag is van een 3cm dikke SensiDense schuim. Dit is een uniek drukverlagend schuim dat van dusdanige kwaliteit is dat je lichaam hier gemakkelijk op kan draaien. Door zijn hoog ademend vermogen is dit schuim duurzaam en minder temperatuurgevoelig dan vele andere.
3
De toplaag is van VapoCore schuim. Dit is een volledig nieuw schuim dat een zwevend gevoel geeft. De VapoCore heeft een zeer open celstructuur waardoor je een optimale vochtregulatie hebt en het matras koel aanvoelt. In de volksmond wordt dit schuim ook wel “gelschuim”genoemd.

Matras SensualDe Sensual matras is er in twee hardheden en leverbaar in alle maten. De matras is inclusief matrashoes 24cm hoog. Voor de matrashoes gebruiken ze een Micro-Tencel. Dit textiel heeft een natuurlijke eigenschap waarin bacteriën niet kunnen groeien. Ook kan door deze hoes transpiratievocht snel verdampen en zorgt dit tevens voor een koel klimaat.

Wil je meer weten over deze matras kom dan even bij ons langs.
Natuurlijk mag je ons ook app sturen, bellen of mailen.

 

One Comment

Leave a Reply