Skip to main content

Matrair luchtgeveerd matras

Geschreven door 5 mei 2011mei 23rd, 2014Matrassen

Slapen op lucht!

Het Matrair matras is een persoonlijk instelbaar matras en heeft op verschillende punten extra onderstuningspunten verwerkt in een stabiele luchtkern De ondersteuningspunten kunnen we compleet op maat maken. Met één druk op de knop van uw afstandsbediening kunt u  de luchtkern harder en zachter maken. De lucht wordt via een pomp (onder u bed) geregeld. Hierdoor veranderd u de ondersteuning en uw ergonomische lig houding.

Persoonlijk instelbaar matras

Waarom een instelbaar matras

Soms lukt het gewoon even niet om lekker te liggen. U zou dan uw matras graag even willen aanpassen, zodat u comfortabel ligt. Soms wil je wat harder liggen of juist wat zachter. Omdat we allemaal een unieke lichaamsvorm hebben kan het natuurlijk niet zijn dat één type matras voor elke lichaamsvorm geschikt is! Wel als u het matras kunt aanpassen en dit is de kracht van dit matras. Ook kan het afhangen van uw humeur, wat u die dag heeft gedaan en hoe vermoeid u bent. Bovendien kunt u spierpijn hebben of last van een blessure. Stel u voor dat u nu zo’n 95 kilo weegt en u naar een gewicht van 80 kilo wilt, dan kan het matras met u mee veranderen.

Voordelen van een Matrair matras

 • U kunt zelf uw matras naar wens instellen,
 • Het matras hoeft nooit gekeerd te worden en is licht van gewicht,
 • Het matras is geschikt voor alle bedbodems,
 • U draait minder in uw slaap door de goede lig houding,
 • Minimale drukpunten, u voelt het nergens knellen,
 • Het matras is geschikt voor rug slapers, zij slapers en buikslapers,
 • Het matras zakt niet door; het matras gaat langer mee,
 • Garantie volgens CBW normen, met aanvulling van 10 jaar op de uitwisselbare luchtkern,
 • 3 maanden gratis omruilgarantie

Kom proef liggen!

Het is leuk om het matras van Matrair zelf in te stellen. Harder, zachter, u voelt direct wat er gebeurt. Ik sta voor u klaar om u hierbij te adviseren en u alles vertellen over de werking van het matras.

Probeer het matras 3 maanden gratis

Met een instelbaar matras van Matrair heeft u invloed op hoe u ligt, op uw nachtrust. U mag dit 3 maanden gratis proberen, met volledige omruilgarantie!

8 Comments

 • Charles van den Berg schreef:

  Ik heb eigenlijk geen vraag, maar misschien kan mijn ervaring met dit Matrair luchtdrukmatras de vraagstellers helpen (voor de duidelijkheid, ik ben dus niet van de beddenwinkel, maar een heel tevreden gebruiken van dit matras. Elders heb ik het volgende review geplaatst, wat hier misschien nuttig kan zijn:

  HET MATRAIR LUCHTMATRAS VERANDERDE MIJN LEVEN.
  Eigenlijk zat ik op een moment dat mijn leven ondraaglijk en onhandelbaar was geworden. Gescheurde spieren in mijn schouders, een geopereerde nek met als restverschijnsel erg veel pijn bij het slapen. En tenslotte een flink aantal hernia’s in mijn onderrug.
  Ondanks alle morfine en andere middelen tegen zenuwpijn, sliep ik 3 a 4 nachten in de week niet meer van de pijn en ik raakte aardig uitgeput.
  Toen kreeg ik het advies van een medisch specialist om een MARTRAIR LUCHTMATRAS aan te schaffen. Deze is speciaal ontwikkeld voor mensen met rug, nek en herniapijnen.
  Ik heb er nu 5 nachten op mijn MATRAIR LUCHTMATRAS geslapen. En eerlijk gezegd weet ik niet wat mij overkomt.
  Voor het eerst sinds jaren slaap ik VERRUKKELIJK. Voor het eerst sinds jaren slaap ik ZONDER PIJN. Sinds jaren VOEL IK mij WEER UITGERUST als ik wakker word. Voor het eerst sinds jaren word ik wakker met ONTSPANNEN SPIEREN en heb ik weer ZIN IN DE DAG.
  Zelfs overdag ga ik wel eens op mijn MATRAIR liggen, want alleen dat heeft op zichzelf al THERAPEUTISCHE WAARDE.
  De eerste dagen dacht ik als ik wakker werd: heb ik wel op een matras gelegen? Het antwoord is: nee. Zelfs de beste matrassen van traag schuim, waar ik op sliep voor ik mijn MATRAIR LUCHTMATRAS had, verdienen die vergelijking niet. Ik noem dit HET NIEUWE SLAPEN.

  • De Beddenwinkel schreef:

   Hallo Charles,

   Bedankt voor het delen van je ervaring. Door het delen zijn er wellicht andere mensen die nu op ideeën gebracht worden.
   Omdat het een persoonlijke ervaring blijft, is het voor een ieder raadzaam om de verschillen van deze matrassen voor te leggen aan een slaapspecialist.

   Bedankt!

   Met vriendelijke groet,

   Michel vd Valk

 • nancy schreef:

  Beste mensen van de beddenwinkel.

  Ik heb een mogelijk ongewone vraag. ik werk bij een revalidatiecentrum als vrijwilliger. Een van de revalidanten is een hele jong dame met een gezond verstand. Door een combinatie van pech en een lichamelijke afwijking heeft zij na een heupoperatie in coma gelegen. Zij is hier geestelijk helemaal goed uit gekomen helaas lichamelijk niet. Zij ligt de hele dag op bed en kan op dit moment alleen per ambulance vervoert worden. Zij is helaas een uniek geval in Nederland.

  Ze klaagt nooit maar heeft het metaal enorm zwaar omdat ze al jaren of thuis op bed ligt of in het revalidatiecentrum. Ze zou zo graag een middel willen hebben/kopen/enz om ook af en toe naar buiten te kunnen om bv ergens anders heen te kunnen … Omdat ze zo jong is en omdat ze een bijzonder geval is zijn heel veel faciliteiten niet via zorgverzekeringen aan te schaffen of te verkrijgen.

  Voor haar is een lucht geveerd matras op een rolbed dat zoveel mogelijk trillingen dempt misschien een optie. Wat zijn de mogelijkheden bij jullie bedrijf? wat kunnen jullie eventueel via maatwerk leveren? en wat zijn de kosten daarvan? Ik vraag niet om het gratis te doen maar ik zou graag willen weten wat de opties zijn.

  Ik begrijp dat dit emailtje veel te kort is om de stand van zaken goed uit te leggen en ik hoop dan ook dat u zich in deze zaak wilt verdiepen en de uitdaging wil oppakken om voor deze jonge vrouw een oplossing te zoeken.

  Kunt u iets betekenen?

  met vriendelijke groet, nancy

  • debeddenwinkel schreef:

   Hallo Nancy,

   Ik heb je even een privé mail gestuurd omdat dit om een uitzonderlijk oplossing vraagt.

   Grt Michel vd Valk

 • mevr.verhoeven schreef:

  Goede middag,
  wat gebeurd er met een matras wat tot ong. 3 maanden is ” uitgeprobeerd ” ?
  Hoe weet ik of ik een nieuw matras bij U koop?
  Deze mogelijkheid bestaat bij meerdere beddenzaken en ik vroeg het me altijd al af.
  Vriendelijke groet,
  mevr. Verhoeven

  • debeddenwinkel schreef:

   Hallo mevr. Verhoeven,

   Bij deze wil ik u een antwoord geven op uw vraag.

   Wanneer er een matras terug komt worden alle technische componenten van de matras hergebruikt, de schuim materialen worden door de fabrikant gerycled en de matras tijken (hoezen) worden niet hergebruikt. De kans is niet zo groot dat er een Matrair matras retour komt omdat deze blijvend persoonlijk aanpasbaar blijft.

   Hopelijk heb ik uw vraag naar wens beantwoord en kan ik u binnenkort onze Matrair matrassen aan u demonstreren.

   Met vriendelijke groet,

   Michel vd Valk

 • Mevr. M P. Smulders. schreef:

  Hallo, het is allemaal leuk en aardig uw website , en wat u beschrijft over het luchtgeveerd matras. Maar wat ik mis zijn bedbodems, die ik ook zou moeten/wilen hebben en me daarin wil orienteren.
  Ik weet totaal niet, wat er hierin wordt aangeboden. Wil namelijk mijn waterbed van de hand doen. Het liefst een bedbodem en matras in de bestaande bak, wegens de afmetingen gezien mijn linnengoed.

  • De Beddenwinkel schreef:

   Hallo mevrouw Smulders,

   Bij deze wil ik u allereerst bedanken voor uw reactie.
   Inderdaad is het noodzakelijk om op mijn website ook uitleg te gaan geven over de diverse bodem systemen.

   In uw geval zou u kunnen kiezen om de waterzak weg te halen en het luchtgeveerd matras op de bestaande ondergrond te plaatsen. Dit is mogelijk omdat je zelf je hardheid kunt instellen. Beter nog kunt u kiezen voor een verend onderstel waardoor de matras makkelijker uw vorm kan gaan aannemen. Denk dan bijvoorbeeld aan een flexibele lattenbodem of inzet boxspring. Graag nodig ik u dan ook uit om hier eens samen naar de kijken en de verschillen hierin te ontdekken.

   Hopelijk heb ik u hiermee alvast voldoende geïnformeerd en wil ik graag met u naar een passende oplossing zoeken.

   Met vriendelijke groet, Michel vd Valk

Leave a Reply

Contact

De Beddenwinkel
Hoofdstraat 133
5481 AD  Schijndel

Telefoon: 073 203 26 43
WhatsApp: 06 51 83 62 92
info@debeddenwinkel.nl

Over ons
Populaire zoektermen

Bedkasten
Opklapbed
Ruimtebesparend slapen
Logeerbed
Thuiswerkplek
Thuiskantoor
Matras op maat
Beddenwinkel Schijndel
Beddenspecialist Schijndel