Skip to main content
 • Specialist in
  opklapbedden & bedkasten
 • Boxspring & matrassen
  Nederlands fabricaat
 • Prachtige showroom
  in Schijndel (45 minuten van Utrecht)
 • Gratis bezorging & montage NL & BE
  Kosteloos afvoeren oude matras
 
 
 
1
1
De Beddenwinkel

Thuiswerken

Wil je een complete, comfortabele en ergonomische thuiswerkplek creëren, zonder teveel ruimte in huis te verliezen? Combineer je werkplek dan met je logeerkamer, slaapkamer of kinderkamer! Met een bureaubed, een opklapbed met bureau of tafel, krijgt iedere ruimte een dubbelfunctie: thuis werken en slapen. Ideaal wanneer je prettig vanuit huis wilt werken, maar óók die (extra) slaapplek in huis wilt behouden of creëren.

Bij De Beddenwinkel adviseren wij je graag over het slim inrichten van je ruimte en het bureaubed dat daarbij past. We hebben al meer dan 10 jaar ervaring met het leveren van bedkasten en opklapbedden en stellen je thuiswerkplek graag naar wens voor je samen. Loop gerust eens binnen of neem contact met ons op!

Ontdek de mogelijkheden!

Bij De Beddenwinkel hebben we een jarenlange ervaring in het leveren van bureaubedden, bedkasten en opklapbedden. We helpen je dan ook graag bij je zoektocht naar de bureau-bedkast die bij jou past!

Cabrio IN

Merk: Clei
Horizontaal leverbaar
1-persoons of 2-persoons

Meer info

Flat horizontaal bureaubed

Merk: Boone
Horizontaal leverbaar
1-persoons of 2-persoons

Meer info

Kali Board

Merk: Clei
Horizontaal leverbaar
1-persoons of 2-persoons (stapelbed)

Meer info

Kali Board DUO (stapelbed)

Merk: Clei
Horizontaal
1-persoons of 2-persoons stapelbed

Meer info

Ulisse Desk 167

Merk: Clei
Verticaal leverbaar
2-persoons model

Meer info

Ulisse Dining

Merk: Clei
Verticaal leverbaar
1-persoons of 2-persoons

Meer info

Waarom een opklapbed met bureau?

Het belang van een comfortabele thuiswerkplek wordt steeds groter. Vanwege corona en om andere redenen, worden we steeds meer verplicht of verzocht om thuis te werken. Maar hoe zorg je ervoor dat je prettig en praktisch kunt werken, zonder teveel ruimte in te leveren? Een inklapbaar bureaubed biedt uitkomst! Met een opklapbed met bureau hoef je geen grote verbouwing te realiseren of grote kosten te maken voor een extra slaap- of werkkamer. Je hebt altijd een kant-en-klaar bed beschikbaar: ideaal als je kinderen of kleinkinderen te logeren krijgt. Bovendien berg je je spullen eenvoudig uit het zicht op, en tover je in een handomdraai je werkkamer om tot slaapkamer… en andersom! Wij denken graag met je mee om je thuiswerkplek ergonomisch in te richten, zodat deze voldoet aan de arbo-normen.

Hoe werkt dat in de praktijk?

Zelf zien hoe de combinatie van bed en bureau in de praktijk werkt? Bekijk onze video’s!

Bureaubed Flat in kleine logeerkamer

“In een appartement in het centrum van Den Bosch hebben we dit bureaubed Flat van Boone geplaatst. Met dit ruimtebesparende bed hebben we in een kleine logeerkamer een 1-persoons bed én een ruim werkbureau weten te creëren op slechts 2 m²! Op het bureaubed hebben we ook nog een opzetkast geplaatst voor maximale opbergruimte! Dé perfecte oplossing voor deze kamer. Het bureaublad hoeft voor het ombouwen naar het bed niet opgeruimd te worden!”

Bureaubed Cabrio in kleine slaapkamer

“In een kleine slaapkamer in een woonhuis in Voorst (vlakbij Deventer) hebben we dit Bureaubed type Cabrio van het merk Clei geleverd. Deze bedkast heeft 2 functies, namelijk een bed én bureau in één! De instaphoogte van het bed is 44 cm. Dit bed laat zich gemakkelijk transformeren tot een bureau met een werkblad van 60 x 215cm. Het bureaublad hoeft voor het ombouwen naar het bed niet opgeruimd te worden!”

Bedkast Ulisse met tafel in kantoor

“We kregen van een klant uit Oostvoorne (Zuid-Holland) de opdracht om van een kamer een multifunctionele kantoorruimte te maken. In deze ruimte moest voldoende opbergruimte zijn, een 2- persoonslogeerbed en een bureau passen.

Ons advies: Aan de lange wand hebben we een 270cm brede en 256cm hoge draaideur kast geplaatst. Deze is 62cm diep waardoor zowel kleding, schoenen als andere spullen in opgeborgen kunnen worden. De korte wand is voorzien van de bedkast Ulisse Dining van het merk Clei. Deze heeft namelijk een dubbele functie, zowel een 2-persoonsbed als een tafel/bureau in één wandmeubel. Daarnaast hebben we ook een smalle draaideurkast van 54cm breed en 256cm hoog geplaatst voor kantoor spullen zoals ordners. Voor de printer hebben we een lage commode geplaatst. We hebben deze kantoor-slaapkamer dus volledig benut”

Bedkast 2WeiRaumWunder in werkkamer

“Voor een klant in de binnenstad van Den Bosch hebben we in een ensuite-kamer een werk- én logeerkamer hebben gemaakt. Hiervoor hebben we het opklapbed 2weiRaumWunder van Nehl geadviseerd. Dit model is niet alleen verkrijgbaar met een tafel, maar ook met een sofabank of als regulier opklapbed. Daarnaast zijn er vele soorten aanbouw-en opbouwkasten te verkrijgen in zowel hout als lakkleuren.”

Loop gerust eens binnen!

Het samenstellen van jouw ideale thuiswerkplek is vaak maatwerk. Daarom adviseren wij je graag! In onze winkel beschikken we over 3D-software, waarmee we je exact kunnen laten zien hoe jouw bedkast met tafel of bureau er straks uit komt te zien in de ruimte. Wij nemen graag de tijd om je wensen te bespreken en samen te bekijken wat er mogelijk is in jouw logeer/werkkamer. Laat je inspireren op onze website of kom eens langs in onze winkel. De koffie staat voor je klaar!

Contact