Skip to main content

Over de Turtle collectie

De Sleep On SEAQUAL Turtle foam matrassen hebben alle kenmerken van een goed matras. Een mooie luxe matrastijk en een 100% kern gemaakt van schuim. Eenvoudig van opbouw en heerlijk van comfort.

De binnenkant van de matrassen is gemaakt van comfortabel schuim. Er worden geen metalen in deze collectie gebruikt zodat er geen straling door metaal in het matras komt.

Turtle foam matras is een schuimmatras dat zich compleet vormt naar jouw lichaam. De kern van de standaard Turtle matras is een duurzaam schuim met een harmonieus comfort. Een hoogwaardig HR-schuim met een vleugje latex, gemaakt van ongebruikt snijafval, voor extra veerkracht en duurzaamheid. De voorgevormde schouder-, taille- en heupzone zorgen voor optimale ondersteuning en ligcomfort.

Kies je voor natuurlijk slapen dan is de kern van natuurlatex jouw keuze. Deze kern van is voorzien van een soepele schouderzone en lichte ondersteuning in de taille. Door de vele ventilatie kanalen in de kern is het een goed ventilerend matras. Omdat je iets meer in dit soort matras ligt, kan het iets warmer aanvoelen. Gelukkig helpt de extra Tencel in de tijk voor nog meer ventilatie

Sleep on SEAQUAL een duurzaam matras
Met Sleep on SEAQUAL kies je niet alleen voor een optimaal comfort, maar ook voor duurzaam. SEAQUAL streeft ernaar om al het plastic uit de oceanen te verzamelen en te verwerken (upcyclen) tot nieuwe, kwalitatieve producten.

Specificaties

  • Breedte 70,80,90,100, 120,130,140,160,180,200 cm
  • Lengte 200, 210, 220, 230, 240 cm
  • Schouderzone
  • Taille-ondersteuning
  • Heupgedeelte
  • 24 cm dik
  • Schuimkern: Harmonieus en duurzaam of soepel en natuurlijk
  • Duurzaam: Sleep on SEAQUAL matrastijk

Ben je benieuwd of dit matras bij je past of wil je meer weten?
Wij geven je graag een eerlijk en vrijblijvend advies!

Loop eens binnen of neem contact op!
Contact

De Beddenwinkel
Hoofdstraat 133
5481 AD  Schijndel

Telefoon: 073 203 26 43
WhatsApp: 06 51 83 62 92
info@debeddenwinkel.nl

Over ons
Populaire zoektermen

Bedkasten
Opklapbed
Ruimtebesparend slapen
Logeerbed
Thuiswerkplek
Thuiskantoor
Matras op maat
Beddenwinkel Schijndel
Beddenspecialist Schijndel