Skip to main content
 • Specialist in
  opklapbedden & bedkasten
 • Boxspring & matrassen
  Nederlands fabricaat
 • Prachtige showroom
  in Schijndel (45 minuten van Utrecht)
 • Gratis bezorging & montage NL & BE
  Kosteloos afvoeren oude matras

Merken

Onze zorgvuldig geselecteerde merken

Bij De Beddenwinkel leveren we alleen bedkasten en opklapbedden van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsmerken. Daarom hebben we gekozen voor het Belgische merk Boone en het Italiaanse merk Clei.

Boone: Europese kwaliteit op wereldniveau
Het Belgische familiebedrijf Boone bestaat al sinds 1950 en heeft zich gestaag ontwikkeld tot een speler op wereldformaat. De productie wordt nog volledig uitgevoerd in België en het bedrijf blijft zich steeds vernieuwen. Innovatie staat hoog in het vaandel, zodat klanten in de toekomst nóg meer gemak ervaren en de ruimte in hun woning optimaal kunnen benutten.

Clei: Italiaanse finesse
De hightech-collecties van Clei bestaan uit de ingrediënten onderzoek, creativiteit, innovatie en engineering. Het ontwerp en de gepatenteerde technologie van de producten worden geassocieerd met extreem gebruiksgemak: eenvoudige bewegingen voor meer functies en prestaties zonder beperkingen en compromissen. Italiaanse finesse sinds 1963!

Nieuwsgierig naar onze merken? Loop eens binnen, neem contact met ons op of maak een afspraak! Je bent van harte welkom!

Bekijk de bedkasten