Skip to main content
 • Specialist in
  opklapbedden & bedkasten
 • Boxspring & matrassen
  Nederlands fabricaat
 • Prachtige showroom
  in Schijndel (45 minuten van Utrecht)
 • Gratis bezorging & montage NL & BE
  Kosteloos afvoeren oude matras

Vakantie en elektrosmog.

Andere slaapbeleving op vakantie

De vakantie zit er weer aan te komen en zelfs velen van ons zijn al op hun uiteindelijke vakantiebestemming. We gaan lekker weg van onze dagelijkse sleur en alledaagse belevingen, zoals bijvoorbeeld werk, school, cursussen en noem ze maar op.

Velen van ons gaan naar een vakantiebestemming waar het niet zo dichtbevolkt is als hierin Nederland. Hier heb je over het algemeen op een100 vierkante meterveel meer woningen/appartementen dan bijvoorbeeld in Frankrijk of andere minder dichtbevolkte landen. Hierdoor ook minder straling!

Als je er vanuit gaat dat er in ieder huis/appartement apparaten zijn zoals: tv, draadloze telefoon, dvd speler, pc/laptop, stekkerdozen, adapters, draadloze bedieningen enz. kun je voorstellen dat er dan ook meer elektrosmog aanwezig is. Deze elektrosmog zorgt ervoor dat je minder slaaphormoon aanmaakt en daardoor een minder diepe slaap kan bereiken. Hierdoor ben je dan ook minder uitgerust overdag en kun je minder goed concentreren.

Misschien kun het verschil tussen de straling in je eigen slaapkamer en je vakantie slaapplek wel merken. Je zou het kunnen merken doordat je misschien thuis niet zo snel in slaap kan komen en ook onrustig slaapt (bijv. veel draaien, spiertrekken in de benen).

slapen op vakantie, muggen, elektrosmog, straling, de beddenwinkel, onrustig ,slapen

Mijn tip is om gewoon eens te kijken hoe je dit in de vakantie ervaart en daarna wanneer je weer thuis bent. De meeste mensen staan er nu nog niet zo bij stil maar het kost niets en het kan alleen maar iets opleveren, lekker slapen!

Ik wens jullie in ieder geval een hele fijne vakantie!

Leave a Reply