Skip to main content

Wij gaan verhuizen!

Geschreven door 29 mei 2018november 12th, 2020Nieuws

Wij gaan verhuizen!

Van Geldrop naar Schijndel

Na bijna 20 jaar op onze huidige locatie zijn we bij De Beddenwinkel klaar voor een volgende stap: we gaan verhuizen. Deze zomer openen wij onze nieuwe winkel in het centrum van Schijndel (gemeente Meierijstad). Een winkel in een bruisende gemeente, met een centrale ligging tussen Eindhoven en ’s-Hertogenbosch, met veel parkeerplek en meer ruimte om te kunnen doorgroeien.

Dank aan onze klanten

“Wij kijken uit naar deze nieuwe stap,” zegt eigenaar Michel van de Valk, “maar we hebben ook altijd met veel plezier in Geldrop gewerkt. Wij bedanken onze klanten dan ook hartelijk voor het vertrouwen dat ze afgelopen jaren in ons gehad hebben. Uiteraard blijven we onze klanten graag van dienst met de service en kwaliteit die ze van ons gewend zijn. Iedereen is van harte welkom in onze nieuwe winkel in Schijndel! Daarnaast kunnen onze klanten natuurlijk al onze producten vinden op onze website, en deze bestellen via e-mail.”

Uitverkoop

Met het oog op de komende verhuizing gaat een groot deel van onze collectie in de uitverkoop. De kortingen op onze producten lopen daarbij uiteen van 15% tot wel 60%. De uitverkoop is reeds gestart en zal duren tot medio juli.

Een stukje geschiedenis…

In 1997 werd De Beddenwinkel gevestigd aan de Nieuwendijk in Geldrop, tegenover de Peijnenburg-koekenfabriek. Ruim 12 jaar geleden nam ondernemer Michel van de Valk de winkel over. In de loop der tijd hebben we met De Beddenwinkel een vast en trouw klantenpubliek opgebouwd. Vooral het specialisme en de vakkennis over slapen van Michel worden door klanten geroemd. Inmiddels zijn we nog een stapje verder gegaan: behalve in boxsprings, matrassen, kussens, dekbedden en linnengoed hebben we ons ook gespecialiseerd in bedkasten (opklapbedden). Hiervoor weten klanten uit het hele land ons te vinden.

Medio juli sluiten wij onze deuren in Geldrop en verhuizen we naar Schijndel. Bestaande garanties en service-overeenkomsten blijven na de verhuizing van kracht. Wij verwelkomen u graag in onze nieuwe winkel in Schijndel!

Meer weten over onze verhuizing en wat dat voor u betekent? Loop gerust bij ons binnen of neem contact met ons op!

Leave a Reply

Contact

De Beddenwinkel
Hoofdstraat 133
5481 AD  Schijndel

Telefoon: 073 203 26 43
WhatsApp: 06 51 83 62 92
info@debeddenwinkel.nl

Over ons
Populaire zoektermen

Bedkasten
Opklapbed
Ruimtebesparend slapen
Logeerbed
Thuiswerkplek
Thuiskantoor
Matras op maat
Beddenwinkel Schijndel
Beddenspecialist Schijndel