Onlangs hebben wij in onze winkel een nieuw ‘appartement’ gerealiseerd. Het is het tweede volledig ingerichte appartement in onze winkel. In het appartement kunnen wij nu ook de ruimtebesparende oplossingen van ons merk Boone in de praktijk laten zien.

Het onlangs gerealiseerde appartement toont hoe u in een ruimte van 44 m2 minimaal 6 slaapplekken kunt verwerken. Op die manier kunt u zelf ervaren hoe onze opklapbedden zorgen voor meer ruimte in uw woning. Daarnaast kunt u in de appartementen uiteraard zien hoe de bedkasten (opklapbedden) in de praktijk werken.

Het eerste appartement bestond al geruime tijd en beslaat 40 m2. Beide appartementen beschikken over een woongedeelte, keuken en werk/studieruimte. In deze ruimtes hebben wij op verschillende plaatsen bedkasten gemonteerd, die wij uiteraard graag aan u demonstreren. Waar we in het eerste appartement de bedkasten van Italiaans merk Clei hebben gemonteerd, kunt u in het tweede appartement de ruimtebesparende oplossingen van het Italiaanse merk Boone zien. Zo kunnen we u nog meer mogelijkheden bieden in onze winkel.

Wilt u meer weten over onze opklapbedden of het recent gerealiseerde appartement zien? Loop dan eens binnen of neem contact met ons op!

Leave a Reply