Skip to main content
 • Specialist in
  opklapbedden & bedkasten
 • Boxspring & matrassen
  Nederlands fabricaat
 • Prachtige showroom
  in Schijndel (45 minuten van Utrecht)
 • Gratis bezorging & montage NL & BE
  Kosteloos afvoeren oude matras

De Beddenwinkel gaat samenwerking aan met Oefentherapeuten in Gezondheidsplein Mierlo

De Beddenwinkel gaat een samenwerking aan met Kinderoefentherapie Statera en Oefentherapie de Boer, beide gevestigd in Gezondheidsplein Mierlo. Op die manier kunnen we onze klanten zowel fysiek als mentaal alles bieden voor een goede nachtrust.

Kinderoefentherapie Statera en Oefentherapie de Boer houden zich onder andere bezig met in- en doorslaapproblemen en/of te vroeg wakker worden, zowel bij kinderen als bij volwassenen. De klachten die hierbij kunnen horen, worden in kaart gebracht en behandeld. Bij deze klachten kun je denken aan onder andere piekergedachtes en lichamelijke klachten zoals nek-, schouder-, hoofdpijn- of rugklachten. Ook is er aandacht voor de klachten die overdag kunnen spelen bij slaapproblemen, zoals prikkelbaarheid en concentratieproblemen. Mensen die al lang kampen met slaapproblemen, komen soms in een vicieuze cirkel terecht. Door met de klachten aan de slag te gaan, wordt deze cirkel doorbroken.

Alles voor een goede nachtrust
Met de samenwerking biedt De Beddenwinkel een compleet pakket aan diensten die een goede nachtrust bevorderen. We gaan daarbij uit van het ‘totaliteitsprincipe’: het idee dat een goede ondersteuning van het lichaam (in de vorm van een matras en/of kussen) én ontspanning van het lichaam (zowel fysiek als mentaal) samen zorgen voor een goede nachtrust. Pas als beide zaken op orde zijn, kan iemand echt goed slapen. Eigenaar Michel van de Valk: “Als iemand bij mij komt voor een goed bed, blijkt soms dat er meer speelt dan alleen de kwaliteit van een matras of boxspring. De kennis en kunde vanuit de Oefentherapie vormt dan de perfecte aanvulling op mijn adviezen. Samen bieden we een completere oplossing voor de hulpvraag die cliënten hebben. Ik bied ze een goed matras of een goed kussen, mijn ‘collega’s’ zorgen voor verbetering van de kwaliteit en de kwantiteit van de nachtrust.”

Informatie-avond op 15 februari
Een eerste stap in de samenwerking is een gezamenlijke informatie-avond die we met onze nieuwe ‘collega’s’ geven op 15 februari a.s. Tijdens deze avond delen we onze slaapadviezen en kunnen geïnteresseerden vragen stellen over allerlei verschillende aspecten van slapen en slaapproblemen.

Binnenkort volgt er meer nieuws over onze samenwerking en de informatie-avond. Hou onze website en Facebook dus in de gaten!

Leave a Reply