Skip to main content
 • Specialist in
  opklapbedden & bedkasten
 • Boxspring & matrassen
  Nederlands fabricaat
 • Prachtige showroom
  in Schijndel (45 minuten van Utrecht)
 • Gratis bezorging & montage NL & BE
  Kosteloos afvoeren oude matras

Creazz, het ultieme slaapcomfort!

Geschreven door Matrassen

Creazz matras

Het ultieme slaapcomfort: het is een wetenschap, maar geen exacte. Logisch. Elk lichaam is uniek. Bouw, lengte, gewicht, wervelkolom, leeftijd, man, vrouw … Wat goed is voor u, is niet noodzakelijk geschikt voor iemand anders.

De Creazzz matras biedt een hoogwaardig comfort, dankzij de vereniging van de 2 karakteristieke eigenschappen van de pocketveer en de in vorm gegoten natuurlatex box namelijk de krachtige vering en comfortmatige elasticiteit.

De bedoeling van een matras is dat deze er voor moet zorgen dat uw lichaam volledig ondersteund wordt. Dat houd niet in dat de matras dan alleen maar stevig moet zijn, integendeel! Een matras moet een bepaalde souplesse hebben waardoor deze zich gemakkelijk laat vormen.

Door zijn 7-zone pocketvering én 7-zone natuurlatex is het souplesse bij dit matras zich op het lijf geschreven.

Ventilatie

De in vorm gegoten latex box heeft een verfijnd netwerk aan ventilatiekanalen (lateraal + verticaal) die 3-dimensionaal in de matras zijn geplaatst. De combinatie van de verluchting in beide materies garandeert een uitermate goede vochtregulatie.

Creazz matras als doorsnede

Matrastijk

Omdat iedere peroon een andere temperatuurs beleving heeft is er bij deze matras keuze uit diverse matrastijken. Zo zijn er o.a. wollen, lyocell, bioschuim, katoenen dubbeldoek, thermische vezel, 3D+silverness, en een cashmere tijk. Sommige van deze tijken zijn zelfs wasbaar.

Zo is er aan iedereen gedacht!

Kom snel naar de winkel om dit matras uit te proberen. Er is zelfs een mogelijkheid om het matras thuis te testen.

4 Comments

 • Arianne schreef:

  Ik heb al jarenlang intensieve rugpijn en het was even zoeken naar het juiste matras.
  Michel heeft met zijn duidelijke uitleg, betrokkenheid en uitproberen van een matras (om zo tot een juiste beslissing te komen) zijn winkel echt op de kaart gezet en er weer een tevreden klant bij.
  Service staat voorop, betrokkenheid, persoonlijk en juist advies (er wordt gekeken naar wat je echt nodig hebt) daar staat De Beddenwinkel voor want tenslotte gaat het om een goede nachtrust en ik droom weer heerlijk op mijn nieuwe matras dankzij De Beddenwinkel.
  Nogmaals bedankt Michel.

  groetjes,
  arianne

 • tim schreef:

  Ik ga zeker uw website bezoeken

Leave a Reply