Skip to main content
 • Specialist in
  opklapbedden & bedkasten
 • Boxspring & matrassen
  Nederlands fabricaat
 • Prachtige showroom
  in Schijndel (45 minuten van Utrecht)
 • Gratis bezorging & montage NL & BE
  Kosteloos afvoeren oude matras

De Beddenwinkel Geldrop toont expositie Janine Slakhorst.

In De Beddenwinkel, Nieuwendijk 18 te Geldrop, is vanaf 19 april een expositie te bezichtigen van beeldend kunstenares Janine Slakhorst. De tentoonstelling wordt op woensdag 27 april om 20.00 uur feestelijk geopend. Deze unieke samenwerking is zeker geen eenmalige gebeurtenis. De Kunstkring Geldrop exposeert al geruime tijd op deze bijzondere locatie. Ook zal Rene Ploegmakers van Create hair+beauty wat gaan vertellen over zijn nominatie voor de coiffure award 2011 en wat daar bij komt kijken.

Janine is sinds 2009 lid van de Geldropse Kunstkring, die al meer dan tien jaar bestaat. Zij schildert vooral mensen. De specialiteit van Janine is sfeerbeelden van mensen en portretten die verbonden zijn met thema’s als dans, muziek en theater. Voor haar schilderijen maakt ze gebruik van acryl en olieverf. De expositie geeft een mooi overzicht van haar werk.

Michel vd Valk “De exposities wisselen om de ca. twee maanden en zorgen telkens voor een mooie aankleding van mijn winkel”  Door de centrale ligging en de ruimte van de winkel, zijn de werken van de Kunstkring tevens voor een breed publiek toegankelijk.
Meer informatie over De Kunstkring Geldrop is te vinden op www.kunstkringgeldrop.nl.

Zie hier de foto’s van de expositie van Janine Slakhorst.

Leave a Reply