Temprakon Ergomatic® kussen.

Geschreven door 8 juni 2011 mei 23rd, 2014 Hoofdkussens

Ook dit kussen van Temprakon® heeft iets bijzonders!

Dit kussen is opgebouwd uit verschillende materialen die ieder een belanrijke functie hebben als het gaat om een goede nachtrust.

Ergomatic® hoofdkussen van Temprakon®

Ergomatic®

Het kussen heeft een kern van drie hoogwaardige voorgevormde Avidorm latex kernen. Hiermee kun je zelf het kussen op de juiste hoogte instellen. Heb je een stevige matras dan heb je waarschijnlijk een hoger kussen nodig dan wanneer het matras wat zachter is (schouder zakt dan wat dieper weg).

Vervolgens zit er om deze ondersteunende latex kernen een 100% Siberische ganzendons. Hierdoor heb je aan de ene kant het idee dat je op een normaal lekker donzen kussen ligt, maar tegelijk ook de ondersteuning die je van een neksteun kussen krijgt.

Werking outlast

Temprakon Ergomatic® hoofdkussen

Dit kussen mag u thuis uitproberen!

Dan weet u zeker dat dit kussen bij u past!

10 Comments

 • Petra Angevaare schreef:

  Het is een fantastisch kussen. Ik ben op zoek naar een extra kussensloop met dons vulling zoals er nu omheen zit. Kan ik deze bij u bestellen?

 • Van loon schreef:

  Kan ik dit kussen ook bestellen en wat is de prijs?

  Mvg van Loon

  • debeddenwinkel schreef:

   Hallo,

   Natuurlijk is dit kussen ter waarde van € 168,00 bij ons te bestellen. Je kunt dit doen door ons even een e-mail te sturen naar info@debeddenwinkel.nl waar u duidelijk uw naam, adresgegevens e.d. in vermeld.
   U ontvangt dan een opdrachtbevestiging met de juiste betalingswijze enz. Het kussen heb ik overigens op voorraad dus kan deze snel geleverd worden.

   Met vriendelijk groet,

   Michel vd Valk

 • Willem Wouters schreef:

  We hebben onze kussens nu bijna een jaar en we zijn er heel erg blij mee. Het voelt al snel normaal en vertrouwd om zo’n goed kussen te hebben. Maar op vakantie op vreemde bedden met vreemde kussens ben je er snel achter hoe fijn het is om weer thuis te komen. Nogmaals bedankt voor de goede service. En weet dat je ons niet vaak ziet, omdat alles naar volle tevredenheid is!

  • debeddenwinkel schreef:

   Hallo Willem,

   Dit zijn nou leuke berichten! En een tip voor de volgende vakantie, neem gewoon je Ergomatic hoofdkussen mee!

   Met vriendelijke groet,

   Michel vd Valk

 • Nicole schreef:

  Wat ben ik blij dat ik deze keer voor kwaliteit heb gekozen! Ik heb veel kussens gehad maar die kunnen nog niet bijna tippen aan dit unieke kussen dat stevigheid en ondersteuning aan de nek geeft. Ik slaap er heerlijk op 🙂

 • Rob de Ruyter schreef:

  Eindelijk een kussen welke niet te dik en niet te dun is. Sinds ik het heb een stuk minder last van mijn nek.

 • E Toet schreef:

  Top kussen, geen ruzie meer met mijn kussen en hem steeds opschudden. Een goed en stevig kussen waar ik heerlijk op slaap!

Leave a Reply