Skip to main content
 • Specialist in
  opklapbedden & bedkasten
 • Boxspring & matrassen
  Nederlands fabricaat
 • Prachtige showroom
  in Schijndel (45 minuten van Utrecht)
 • Gratis bezorging & montage NL & BE
  Kosteloos afvoeren oude matras

Koningin onder de hoeslakens

Geschreven door Blog

Koningin onder de hoeslakens

Bella Donna

In onze winkel hebben we heel wat mooie producten. Maar sommige daarvan zijn van een klasse apart. Neem bijvoorbeeld ons Bella Donna-hoeslaken. Dat noemen we ‘de koningin onder de hoeslakens’. En niet voor niets! Het is een superieur hoeslaken, gemaakt van een bijzonder Egyptisch katoen.

Onze Bella Donna draagt haar bijnaam met recht, want ze straalt in alle opzichten koninklijke klasse uit. Sterker nog: onze ‘koningin’ is één van de beste hoeslakens die er te krijgen zijn. Dat begint al met het katoen dat voor dit hoeslaken gebruikt is. Anders dan bij regulier katoen, zijn de draden van dit ‘Egyptische Mako-katoen’ gekamd en gebrand, waardoor een gladde vezel ontstaat, die niet kan pillen. Daarnaast zijn vóór het weven een tweetal draden om elkaar gewikkeld, waardoor een dikkere en sterkere draad ontstaat. Door hiermee te gaan weven, ontstaat een katoen dat op iedere vierkante centimeter bijna dubbel zo veel textiel bevat als een regulier katoen. Het mag duidelijk zijn dat de Bella Donna daardoor een zeer lange levensduur heeft, waarbij de uitzonderlijke kwaliteit van het katoen intact blijft.

Maar dat is nog niet alles. Tijdens het weven wordt namelijk een dun draadje elastan mee in de stof verwerkt, waardoor er elasticiteit ontstaat in het hoeslaken. Door dit bijzondere productieproces biedt dit hoeslaken uniek comfort en gebruiksgemak. Zo voelt het heerlijk zacht aan, is het gemakkelijk over je matras te trekken en door het elastan blijft het hoeslaken bovendien super-strak om je matras liggen. Zelfs na een aantal nachten woelen.

Ook mooi om te vermelden: de Bella Donna-hoeslakens zijn in meer dan 50 verschillende kleuren verkrijgbaar en kunnen exact op maat voor je gemaakt worden. Op die manier past het laken altijd perfect rondom je matras. Ook als je bijvoorbeeld afwijkende matrasafmetingen hebt of wanneer je het wenselijk vindt om het hoeslaken over zowel de topper als het matras te trekken. Vraag gerust naar de maatwerk-mogelijkheden in onze winkel.

Onze koningin moet natuurlijk vergezeld gaan van een aantal bijpassende klasse-producten. Daarom vind je bij De Beddenwinkel onder andere ook kwaliteitsmoltons, -kussenslopen en een steeds wisselende collectie dekbedovertrekken van verschillende materialen. Met een mooie print of liever effen? In flanel, katoen of katoen-satijn? Het kan allemaal en wij adviseren je graag.

Als je op zoek bent naar koninklijke klasse en kwaliteit in bedtextiel, helpen we je bij De Beddenwinkel dus graag verder. Loop gerust eens binnen om onze ‘koningin’ te ontmoeten. Het zal ongetwijfeld aangenaam kennismaken zijn.

Leave a Reply