Skip to main content
 • Specialist in
  opklapbedden & bedkasten
 • Boxspring & matrassen
  Nederlands fabricaat
 • Prachtige showroom
  in Schijndel (45 minuten van Utrecht)
 • Gratis bezorging & montage NL & BE
  Kosteloos afvoeren oude matras

Kom naar de Mei’se Mert in Geldrop!

Geschreven door Blog

Voorbereiding voor de Mei’se Mert.

Op dit moment zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor de Mei’se Mert die op zondag 3 juni 2012 gehouden gaat worden. Zoals het er nu uitziet en het weer zit ons mee gaat dit een hele mooie dag worden.

Wat is de Mei’se Mert eigenlijk?

Voor diegene die nog niet weet wat de Mei’se Mert eigenlijk inhoud leg ik het even voor je uit. In het centrum en de Sluisstraat van Geldrop wordt de traditionele Mei’se Mèrt gehouden.  De Mei’se Mèrt is het grootste evenement van Geldrop waar markthandelaren,  kooplieden en plaatselijke ondernemers hun gezicht en producten laten zien. 36 jaar geleden begonnen als bescheiden braderie is de Mei’se Mèrt uitgegroeid tot een ware happening.

Wat kun je verwachten?

De bezoekers worden verrast op een grootse braderie: presentaties, muziek en show spelen een belangrijke rol. Talrijke bands en artiesten geven acte de presence op de diverse podia of trekken over de Mèrt, er zijn diverse attracties voor jong en oud. Ruim 200 kramen met kleding, sieraden, accessoires en tal van andere producten.

De winkeliers in het centrum en de Sluisstraat openen hun deuren en hebben spectaculaire aanbiedingen speciaal voor deze mèrt. Ook de inwendige mens komt goed aan zijn trekken op gezellige terrassen en bij onweerstaanbare eetkraampjes.

Wat ga ik jullie laten zien?

Ik ga op deze dag laten zien dat we een bedden speciaalzaak zijn met een passie voor goed slapen. En aan een goed slaapcomfort hoort eerst een persoonlijk advies aan vooraf te gaan. Dit wil graag benadrukken op deze dag en om daar beeld aan te geven heb ik hiervoor twee speciale gezondheid hoofdkussens en een speciale matras op maat mét slaapgarantie geselecteerd! Ik heb zelfs samen met Avalon parket een flyer gemaakt met daar een leuke actie!

Klik op de flyer voor een grotere afbeelding!

Actie!

Natuurlijk hoort er bij een braderie ook een scherpe actie. Voor deze actie heb ik gekozen voor een goed hoofdkussens voorzien van holle synthetische bolletjes. Deze kosten normaal €  20,- per stuk en deze ga ik tijdens de Meis’se Mert aanbieden voor slechts € 29,- per TWEE stuks!!

Bij aankoop van de speciale hoofdkussens Butterfly en Temprakon die ik demonstreer krijg je een GRATIS molton kussensloop + GRATIS Outlast kussensloop. Outlast is een temperatuur regulerend textiel dat er voor zorgt dat u uw hoofd koel kunt houden tijdens uw slaap.

Terugblik 2011

Leave a Reply