Skip to main content
 • Specialist in
  opklapbedden & bedkasten
 • Boxspring & matrassen
  Nederlands fabricaat
 • Prachtige showroom
  in Schijndel (45 minuten van Utrecht)
 • Gratis bezorging & montage NL & BE
  Kosteloos afvoeren oude matras

Elektrische straling thuis meten.

Geschreven door Blog

Vanmorgen ben ik bij een klant thuis de E-Cover  gaan demonstreren. Dit is een matrashoes waarin zilver-, koper- en diamantdraad is verwerkt en je beschermd tegen elektromagnetische- en statische elektrische straling. Deze word straling word door deze E-Cover via de aarde afgevoerd. 

Allereerst is het belangrijk om de slaapkamer voor gebruik van deze hoes te meten. Dit Voorbeeld doen we aan de hand van een instrument die de V/mtr meet. Meet deze 0,1 V/mtr heeft dit geen schadelijk effect voor uw gezondheid. Is deze hoger dan 0,1 V/mtr dan verstoord de straling de aanmaak van het slaaphormoon melatonine. Hierdoor slaapt u onrustiger, minder diep en kunt u zich overdag minder concentreren.

Vanmorgen had ik bij een klant meer dan 3,2 V/mtr gemeten! Deze hoge straling komt door het gebruik van 2 elektrisch verstelbare bodems, stekkerdoos onder het bed, nachtlampjes, tv en een digitale wekkerradio.

Na deze meting hebben we de matrashoes geïnstaleerd en aangesloten op de aarde van het huis (bijv. aarde van een stopcontact). Nu konden we de meting opnieuw starten en met alle apparaten in werking kwam de meting niet hoger uit dan 0,124 V/mtr.

Ik heb deze klant nu geadviseerd om deze E-Cover zo’n 3-4 weken te proberen. Dan hebben we een goed beeld over het effect van de E-Cover in de praktijk! 

Na 4 weken zal ik de praktijk ervaring van deze klant posten op dit blog.

Leave a Reply