Skip to main content
 • Specialist in
  opklapbedden & bedkasten
 • Boxspring & matrassen
  Nederlands fabricaat
 • Prachtige showroom
  in Schijndel (45 minuten van Utrecht)
 • Gratis bezorging & montage NL & BE
  Kosteloos afvoeren oude matras

Kom onze opklapbedden uitproberen!

In onze winkel hebben we onlangs twee “belevings appartementen” geopend. Dit zijn niet zomaar appartementen, we geven je hiermee een heuse beleving waarin je als klant kunt zien en ervaren hoe een modern opklapbed werkt.
Het ene inpandige appartement heeft in totaal 7 slaapplaatsen “verstopt” in zowel de woonkamer als in de slaap- en studeerkamer. Deze opklapbedden zijn afkomstig van het Italiaanse merk Clei.

In het andere appartement tonen we een opklapbedden collectie van ons Belgische merk Boone. Dit appartement heeft ook ongeveer 40 m2 aan oppervlakte en hierin zitten 8 slaapplaatsen verstopt. Denk aan een opklapstapelbed, opklapbed, bureaubed, Bedkast met bank en een bedkast met tafel. Verder hebben we een ruimte ingericht voor de opklapbedden voor onze Duitse leverancier Nehl. Het is dus zeker de moeite waard om onze winkel te bezoeken.

YouTube

Gaat u er maar eens goed voor zitten. We hebben speciaal voor u een eigen Youtube kanaal gemaakt waarin we al onze bedkasten laten zien.
Sensi Lowe demonstreert in onze laatste video een aantal bedkasten en opklapbedden.
Hierdoor kunt u zien hoe functioneel en gemakkelijk deze opklapbedden te gebruiken zijn.

Opklapbed

Deze moderne opklapbedden zijn geen nieuwe ontdekking maar gebaseerd op het alom oude opklapbed achter het gordijn. Door de aangepaste moderne uitvoering biedt het opnieuw voor veel klanten de ideale oplossing!

Wij bieden oplossingen voor zowel studenten, opa’s en oma’s, samengestelde gezinnen maar ook 2-verdieners.  Zij zoeken een opklapbed voor in een studie-, logeer -, kinder- of woonkamer of in hun vakantiewoning. Het zijn stuk voor stuk allemaal oplossingen om een extra bed te creëren in vaak kleine, maar ook multifunctionele ruimtes.”

 

Extra service

Dit inpandige appartement is compleet ingericht als een echte woonruimte. Hiermee krijg je een goed beeld van de afmetingen en de mogelijkheden van alle verschillende mogelijke opklapsystemen.

Het appartement is ingericht in samenwerking met een aantal Geldropse ondernemers zoals:

Deze samenwerking met andere ondernemers is erg prettig. Op deze manier kan ik onze klant voor bijvoorbeeld die ‘mooie vloer’ doorverwijzen naar een collega. Dat geeft net dat beetje extra service.

De Beddenwinkel