Skip to main content
 • Specialist in
  opklapbedden & bedkasten
 • Boxspring & matrassen
  Nederlands fabricaat
 • Prachtige showroom
  in Schijndel (45 minuten van Utrecht)
 • Gratis bezorging & montage NL & BE
  Kosteloos afvoeren oude matras

En de winnaar is….

De winnaar van deze selfie actie is geworden:

Anita Ronckers

Bij deze willen we Anita feliciteren met haar nieuwe matras.

WIN een nieuw matras!

We hebben een ludieke actie bedacht waarmee je een luxe pocketvering matras kunt winnen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een Selfie te maken maken op een bed en deze te delen op onze Facebookpagina. We zullen dan een winnaar trekken onder de inzendingen.

Deze actie sluit op 27 juni 2014 !

De aftrap van de actie was op 24 juni in hartje Geldrop. Tijdens de Meise Mert konden bezoekers ter plekke plaats nemen op een heerlijk boxspring om zo hun Selfie te maken. Hieronder een paar voorbeelden van klanten die reeds een SELFIE op onze Facebookpagina hebben geplaatst.

 

  Jary Via Kimberly Verhoeff Jeroen v Iersel Karin Walet-van den Heuvel Marlon van Eijndhoven Martijn de Jonge Michiel Verhappen René Ploegmakers Emmy vd ValkAngela van Dueren - Den Hollander(baby Zahra)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vittoria Roitero

 

 

 

 

 

1413_Poster_Beddenwinkel_A3_FCVoorwaarden:

 • Door een selfie te maken op een bed en deze te delen op onze Facebook pagina én onze Facebook pagina te liken,maak je kans om een matras te winnen.
 • Het gaat om een 7 zone pocketvering matras met een HR afdeklaag en een damast tijk. In de maat 90 x 200.
 • Deelname staat open voor iedere in Nederland woonachtige persoon van minimaal 16 jaar met een geldig Facebook account.De Organisator kan op ieder moment een kopie van een identiteitsbewijs vragen ter controle van de opgegeven leeftijd. De Selfie mag op geen enkele manier seksueel getint zijn en deze zal dan ook meteen uitgesloten worden van deelname. Deelname is uitgesloten voor medewerkers van de Organisator en hun directe familieleden, alsmede voor iedereen die op enigerlei wijze (in)direct betrokken is bij de organisatie van de actie.
 • Er geldt geen aankoopverplichting bij deze Prijsvraag
 • Alleen selfies die door de Deelnemer zelf van zichzelf zijn gemaakt en op de juiste manier worden geüpload worden door de Organisator meegenomen in de beoordeling van de winnaars. Inzendingen van Deelnemers met een privé account kunnen door de Organisator niet worden meegenomen in de beoordeling van de winnaars omdat de selfie niet zichtbaar is voor de Organisator.
 • Iedere Deelnemer kan tijdens de Actieperiode meerdere malen per week een ‘selfie’ inzenden via Facebook.  Uitsluitend de in de actieperiode ingezonden selfies dingen mee naar de prijs. Uitsluitend de Organisator beslist over grensgevallen. Selfies die 27 juni 2014 zijn ingezonden na 23:59 uur dingen niet meer mee.
 • Winnaars worden op de 28 juni bekend gemaakt via onze website en Facebook pagina.
 • Tevens benadert de Organisator de winnaars persoonlijk . In beide berichten wordt aan de Winnaars gevraagd de Organisator te e-mailen op info@debeddenwinkel.nl voor verdere correspondentie over de prijs (adresgegevens, datum van Aflevering enz.).
 • De door de Deelnemer in verband met de Prijsvraag aan de Organisator verstrekte persoonsgegevens worden opgenomen in een gegevensbestand. Op dit gegevensbestand is de Wet Bescherming Persoonsgegevens van toepassing. De Deelnemer geeft toestemming aan de Organisator om de door de Deelnemer verstrekte gegevens (waaronder zijn/haar naam) en ingezonden foto’s te gebruiken voor advertentie-en publiciteitsdoeleinden van de Organisator.
 • De Deelnemer accepteert dat de Organisator foto’s kan (laten) maken bij de uitreiking van de prijs.
 • De Deelnemer (of zijn/haar ouder of voogd) geeft toestemming aan de Organisator om deze foto’s van hem/haar openbaar te maken, ongeacht het medium of het doel daarvan. De Deelnemer zal zich niet beroepen op zijn/haar auteurs-en/of portretrechten jegens de Organisator.
 • De inzendingen van de ‘selfie’ via facebook wordt de Facebook naam en profielfoto van de Deelnemer afgebeeld op de Website van De Beddenwinkel.

Leave a Reply