Ruimtebesparende bedkasten en opklapbedden van Boone.

“Huizen zijn duur, ruimte is schaars, en we hebben meer en meer ruimte nodig om alles op te bergen en te leven. Gelukkig kennen we nu de oplossing, de Boone opklapbedden!”

Tijdens de meubelbeurs in Brussel 2011 had ik weer leuke ruimtebesparende oplossingen weten te spotten.  Het Belgische bedrijf Boone heeft me daar blij verrast met een mooie bedkasten en opklapbedden collectie.

 

Ruimtebesparende bedkasten en opklapbedden.

Boone geeft u het antwoord op uw ruimteprobleem en dit met een maximum aan
functionaliteit. Met een vingerknip tovert u een living of bureel om tot een
volwaardige slaapkamer. Het Boone bed is een echt bed met een exclusief
lattenbodemsysteem en bijhorende matras. Er is bijvoorbeeld een uitvoering waar je van een bureaukast een bed kunt maken zonder dat je bureau opgeruimd hoeft te worden, ideaal voor bijvoorbeeld studentenkamers. Ook is er een uitvoering met krijtbord (leuk voor een kinderkamer). We zijn direct Boone dealer geworden en er staan nu diversen ruimte besparende oplossingen in de winkel.

Hieronder een demonstratie van het Cubed opklapbed van Boone die we bij een klant van ons in een appartement hebben geplaatst. De opklapbedden zijn geplaatst in een kantoorruimte en worden met een gemak omgetoverd tot een logeerkamer voor de kleinkinderen. Echt ruimtebesparend dus.

Waar kun je deze opklapbedden en bedkasten toepassen:

 • Logeerkamer
 • Kinderkamer
 • Woonkamer
 • Studio
 • Appartement
 • Brandweerkazerne
 • Ziekenhuizen
 • Zorghuizen

 

Dit bericht is geplaatst in Blog, Overige producten met de tags , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

8 Reacties op Ruimtebesparende bedkasten en opklapbedden van Boone.

 1. Michael schreef:

  Beste Michel,

  Is zo’n bedkast ook in met luxe en stevige uitvoering te verkrijgen in de maat 1m80*2m20? Is daar op internet iets van te zien en wat is de prijsindicatie met een topmatras. Het bed moet dagelijks omhoog, dus het mechanisme moet echt van superkwaliteit zijn.

  Alvast bedankt en met vriendelijke groet,

  Michael

  • debeddenwinkel schreef:

   Hallo Michael,

   We hebben verschillende bedkasten in onze collectie, ook bedkasten die we voor dagelijks gebruik kunnen toepassen.
   Om een goed beeld te krijgen van uw woon/slaapsituatie wil ik u graag uitnodigen in onze winkel. Hier kan ik u dan voorzien van een voor u persoonlijk bedkast advies.

   Ik heb u overigens ook een e-mail gestuurd met wat aanvullende informatie.

   Hopelijk heb ik u hiermee alvast voldoende geïnformeerd en bent u van harte welkom in onze winkel.

 2. Ria Post schreef:

  Geachte heer/mevrouw,

  Mijn dochter zoekt een bedkast breedte 120 of 140. Zij gaat een kleine studio huren en vanwege ruimtebesparing heeft zij interesse hiervoor. Graag prijsindicatie, zij heeft een niet te groot budget hiervoor.

  Vriendelijke groet,
  Ria Post

  • debeddenwinkel schreef:

   Hallo Ria,

   Hier hebben we natuurlijk een passende oplossing voor!
   Als een kast om het bed heen niet nodig is, dan zou ik een opklapbed type Cubed adviseren in de maat 140 x 200. Deze kost €1276,00 en is zowel horizontaal als verticaal te krijgen.

   Mocht uw dochter er toch graag een stofdichte kast omheen hebben dan adviseer ik u het bedkast model Base. Deze kost 1465,00 (excl. matras)
   Een matras kunt u in diverse kwaliteiten en prijzen krijgen, dus afhankelijk van uw budget.

   Neem anders even telefonisch contact met ons 0ns op (040-2860133) en dan kan ik me iets beter inleven in jullie situatie en behoeften.

   Met vriendelijke groet,

   Michel vd Valk

 3. Hanneke de Vries schreef:

  Vorige week is bij mij een Base horizontaal opklapbed van Boone geplaatst, samen met een prima matras.
  Ik ben er erg tevreden mee, het beantwoord volledig aan de verwachtingen.
  En de service van de Beddenwinkel was prima.

 4. roose patrick schreef:

  Waar heb ik in Tenerife keuze in uw bedkasten?

  • De Beddenwinkel schreef:

   Goedemiddag,

   Ik snap wel waarom dit bedkast systeem u aanspreekt, deze is erg praktisch voor in uw appartement. Ook is het mogelijk om deze in Tenerife te laten bezorgen.
   Om de prijs hiervan te bepalen dienen we een model en juiste afmeting uit te zoeken waarna we de transportprijs vast kunnen gaan stellen.

   Hopelijk heb ik u hiermee al voldoende geïnformeerd en ga ik graag met u aan de slag om deze bedkast in Tenerife te krijgen.

   Met vriendelijke groet,

   Michel vd Valk

 5. Annemarie schreef:

  Die tweepersoons bedkast met bureaustand vind ik zeer interessant. Nog interessanter zou het zijn als je die in de lengte kon opklappen. Dan is het bureau wel wat kleiner, maar dan kan je hem op een korter stuk muur ook kwijt. Zeer interessant. Ook omdat je je spullen op het bureau kan laten liggen als je je bed naar beneden klapt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>